Dansar till ”Crush on the dj”

Jag vet inte om ni brukar ta någon notis om den lilla gadget-rutan jag har till höger med ”Dagens citat”?
Jag gillar den där rutan. Den erbjuder både högt, lågt, cheesy och träffsäkert.
Dagens citat var precis vad jag behövde idag. Eller ja, jag skulle behövt den för längesen.

Jag är mästare på att älta fast jag inte vill och att låta meningslösa saker stjäla energi och gå in i mig själv och mina små tankemonster.
Är det inte så, att en stor del av ens bekymmer är sådana som man skapar helt på egen hand? Jo, jag tror det.

Jag tycker vi enas om att vi försöker släppa dem nu. De där tankemonstren som hoppar runt och stampar och trampar på de fina tankarna. Okej?
PUSS

YOU´VE LOST THAT LOVIN FEELIN

Gaaaah, jag har en så sjukt irriterande rethosta som VÄGRAR lämna mig ifred! Goddammmmiiiiiiit.
Börjar snart grina av frustration.

Jag hade dessutom tusen upplägg till roliga inlägg, men alla har självklart blåsts ut ur mitt huvud av hostan.
Oh vad ni måste tycka den här bloggen är roande just nu. Hahah. Sorry. Men förkylningsvågen tog mig med storm, skulle man kunna säga.

MYGG! MYYYYGG! … och bett från dem.

Gaaaah!!! Jag har verkligen myggbett över hela kroppen. Jag trodde att den biten av sommaren var överstökad, men nej nej. Tydligen så har alla mygg samlats ute i skogen vid Lövhagen och vår festlokal. Sedan får man väl skylla sig själv om man sitter ute och röker, skrattar och pratar i två timmar i sträck efter midnatt. Men vad mysigt det var ändå. Med galna inslag. [… lämnar det vid det, för inblandade personers skull, haha]

När Mats och bandet spelade trodde jag att golvet skulle ge vika! Hahah. Maaaamio vad vi hoppade, skrek (eller jag menar SJÖNG), dansade och whooooade. Svetten dröp! Jag, Martin & Oliver var nog svettigast på stället – utöver bandet, kanske. Det var EPIC. EPIC, I TELL YARR!
Så fantastiskt att vi glömde bort att sammanställa poängen från lekarna, utse ett vinnarlag och rösta om bästa utklädnad… så vi har alla priser kvar. Hahaha. Jaaaaja.

Nu ska jag snart kolla på Bridget Jones tror jag… eller ”Sommaren med Göran”, den gick visst på tv1000 Nordic. Får se vad det blir. Lutar åt kära gamla Bridget, det känns lagom en sån här kväll. Hehe.
Och så ska jag klia på mina myggbett. För DET GÅR INTE ATT LÅTA BLI: Jag blir dum i huvet.