GoffGoff

Kvantum hade lådor med fudge för 20 spänn! I LOVE FUDGE! 😀 Någon som vågar sätta emot att den här lådan är tom efter helgen?
… Jag ska försöka. Att inte äta upp allt.

Och e.l.f hade fri frakt-kod på sin facebooksida igen så jag slog till på en sminkväska (”the signature case”), en ”brush case” och några småpryttlar till läppar och ögonbryn. Jag tyckte jag förtjänade det efter en sån här risig dag, haha:)
Vi har ätit wook hemma hos La Petterssons också,och fått presenter från the US of A. Jag fick bl a ett rosa silikonskal till min BB. Wihooo:):)

Det är dags för jobbhelg igen. Åhhhh vad jag har längtat. Eller inte. I synnerhet inte den här veckan.

Nu ska jag bara starta sims en snabbis hade jag tänkt, för att kolla om några downloads är ordentligt installerade nu.
Detta är dock en livsfarlig och riskfylld plan med tanke på hur lätt jag fastnar med mina små simmar och tiden flyger iväg. Hmmmm. Jag. Ska. Vara. STARK.
BISOU!<3

Umbridge-faktorn

Av alla ondskefulla karaktärer i Harry Potter-böckerna så är nog faktiskt Dolores Umbridge den jag får mest obehagskänslor av. Hur hon styr över Hogwarts under parollen att hon har ministeriets fulla stöd och ansvar att hålla eleverna under kontroll. Hon utgör verkligen mallen för En vidrig person.
Vad hon egentligen sysslar med är att lura eleverna att invaggas i en falsk trygghet och när de minst anar det så utnyttjar hon sin makt över deras huvuden.
Jag drog mig nästan för att börja läsa om Fenixordern just för att det är där hon figurerar. Fördelen är ju att hon får vad hon förtjänar.

Skenet bedrar.
 Jag kan på något sätt identifiera mig ganska väl med Harry, Ron & Hermione. Tyvärr så är ju inte verkligheten så, att den som gör ont får vad den förtjänar. Ibland får faktiskt ”Harryn” straffet ändå.

Det är i sådana stunder och tider som verkligheten är orättvis. Och om Harry faller så följer ju även Ron & Hermione.Alla drabbas. Det är hemskt synd.

Ge mig en BlackBerry Torch 9800 och jag älskar dig för evigt

Jag hoppas verkligen att tre tar in den här. Eftersom de envisas med att bara ta in en BB-modell i taget så MÅSTE ju den här bli nästa (just nu är Bold 9700, uppdatering av min 9000 den som är tillgänglig). Så. Jävla. Grym.

bild: crackberry.com

För att väga upp körskoleböckerna:

Jag provade den här i lördags, men den var det enda av de grejerna jag tog med till provhytten som inte fick följa med mig därifrån. Självklart ångrade jag min snålhet sedan. Så nu fick jag skämmas och dessutom betala drygt 30 spänn extra eftersom frakten tillkommer. Haha. Ooooh well.
Dessutom vann jag tradera-auktionen på Disneys Robin Hood på dvd nu ikväll. Yaaay! 🙂 Jag hade den på vhs, men eftersom vi inte har någon sådan spelare så fick den bli kvar på hamnis när vi flyttade. Den är ju så braaaa!