Frågelådan

Varje år är det samma sak. När jag scannar igenom varenda webshop jag hittar på jakt efter finurliga och personliga julklappar så får jag alltid tvinga mig själv att plocka bort grejer som jag klickat ner i varukorgen till mig själv innan det är dags att gå vidare till kassan. Det är en vana liksom. Det första jag tänker när jag ska försöka analysera detta beteende är att jag måste tycka att det är tråkigt att inte handla åt mig själv – men det inte alls så, vid närmare eftertanke. Jag gillar ju att köpa julklappar! Det är muuuusigt! Och det får mig att känna mig sådär behjärtansvärt självgod, precis som när man skänker pengar till välgörenhet. Snäll ända in i märgen, liksom. ”Ohhh vad hon/han kommer bli glad över det här!”
Det är helt enkelt mitt tvångsshoppingsyndrom som gör sig påmint. Men man hittar ju så mycket roliga prylar…

Scrapbooking, stämplar och sånt

Jag sitter och kollar på pysselgrejer på slöjd-detaljer.se men känner mig lite som en fish out of water. Behöver man ett stämpelhandtag? Finns det inga stämplar som bara är just.. en stämpel och inte bara ett motiv? Jag har ju sett att Jenny har sådana stämplar…? Men alltså jag fattar inte… Jag vill ju göra egna julkort! Haha.
Help me out here!
bild via google

Muskelavslappnande

Thank god för starka tabletter som gör en lite sådär lagom luddig i huvudet. Vaknade upp med en kanonförkylning imorse. Huvudet väger ton, det sitter en tennisboll i halsen och hela kroppen värker. På det så lyckades jag sträcka mig i axeln/nacken när jag skulle stänga av alarmet imorse PLUS att jag har den värsta finnen jag någonsin haft tror jag, mitt på kinden. Min kropp har med andra ord klappat ihop en aning.

Jag tröstar mig med Hollywoodfruarna i soffan och tända ljus på bordet. 🙂

Sent from my BlackBerry® wireless device

Tell me again…

Varför brydde jag mig om att sminka mig innan jag gick till jobbet? När jag väl kom fram (efter i runda slängar 50 "helvetes jävla f*ttapa" framvästa medan jag stretade framot utan att se ett skit mer än mina fötter och en jävla massa virvlande snö) så hade mascaran flyttat från ögonfransarna och ner på mina kinder medan puder och bronzer omformat sig till något flammigt som fick mig att se ut som ett 40-årigt gammalt fyllo, typ. Min största fråga nu är dock: Okej, jag tog mig hit… Men hur fan kommer jag hem?!

Sent from my BlackBerry® wireless device

Och så var det måndag igen.

Dåligt. Helgen var så bra, jag ville inte att den skulle ta slut. Men de har ju en tendens att göra det, i synnerhet de bra och så svisch så är det måndag igen, med ryggont, jobb och allt sånt.

Min rygg blev knappast piggare av att riva i vårt källarförråd heller. För att komma åt någonting alls därinne måste man först plocka ut sommardäcken som ligger staplade så fint där. Arrrggggh. MEN jag har åtminstone grävt fram julgrejerna så att de är lättåtkomliga när vi kommer ner den 23:e och ska ha julgranspynt och grejer. Det känns bra, jag vet att jag kommer vara tacksam över det när det är dags.
Jag börjar jobba klockan 15 så jag behöver röra på mig om en stund, jag viiiill inte! Vissa dagar upplevs snön bäst inifrån.
Måndagar t ex. Och nu började det toksnöa igen också.
Katterna tycker dock att snön är spännande, speciellt Puff som upplever sin första vinter! Haha:) Snötigern.

Neehe, lite smink på det här då…

FÖRSTA ADVENT 2010

Underbara advent. Yaaay! Jag vaknade imorse med en egentligen helt obefogad julaftonskänsla i magen, haha. Men det är något visst när man slår upp ögonen i ett nystädat, julpyntat hem och allt är alldeles stilla eftersom snön faller som en vit ridå utanför fönstren. Jag hoppas verkligen att det är snö på julafton i år igen. Man blir liksom bortskämd med snön så fort… även om jag spyr på snön så fort nyår har passerat så är det nu man vill ha den – även om det hade underlättat om det inte kommit fullt så mycket som det gjorde inatt.
Vi fick inte ut vår bil från parkeringen och eftersom Tobbe behövde kunna åka tidigare pga sin träning så blev han kvar hemma medan jag åkte med pappa & co ut på Lisö där vi skulle ha adventsfika. Gosing!;( Vi ska ha advents-lussebull-supermys ikväll istället, det har jag bestämt. Haha.

 
Nu ska jag fixa lite middag, min finaste tog en sväng förbi sin mormor efter träningen för att hjälpa henne med lite skottning. LATERGATERRRR!

Tomtenissen i mig har vaknat!

Har precis beställt den första julklappen för i år. And it goooeees toooo… Nä, det får vara hemligt, haha:) Jag tycker det är så roligt att klura ut vad familjen och vännerna ska få. Men det förutsätter ju att man har tid till det, att klura ut lite speciella grejer alltså. Åtminstone för min del så kan det krävas en del arbete för att komma på något som passar. Den här julklappen är jag nöjd med!

Nu ska jag nog gå och lägga mig, för ögonen går i kors och jag ser suddigt för att jag är så slut. GONATT!<3