Jag tog den här från BigBoobs (kodnamn för natha)

Det mest avtändande jag vet?  Långt ovårdat hår. I synnerhet  matchat med ett fult, ofräscht skägg. Om killar ska envisas med att ha en massa hår överallt kan de väl åtminstone sköta det??!
Insamling av vuxenpoäng? Några kanske… Jag har börjat tycka det är roligt med gardiner…? Och har fast jobb. Och en kille jag tänker gifta mig med. Och bil. Fast inget körkort (minus på det). 
Abstinens? ostbågar, ledighet (ge mig meeeer)
Vad måste finnas i mitt kylskåp? Philadelphia & Cola light
Vad skulle ni dock aldrig hitta i kylskåpet? Leverpastej, om jag fick bestämma – men eftersom Tobbe gillar det så förekommer det. Kräääääk
.
Oftast förekommande känslan: kärlek
Längtan: Till nästa jul…? Och Paris om våren. Kanske en weekend i år?
Bästa konsistens? Ostbågar! 😀
Värsta upplevda lukt? ehmmm, en viss persons spya efter ett visst lags framgångar. Say no more.
Sätter igång kräkreflexen: Sean Banan
Motto : ”Det löser sig”
Skrattar högt åt: Tobbe (för han är rolig), Simpsons, Scrubs, How I met your mother, Simple Life… äsch, MYCKET.
Eget påhitt:  Har nog alldeles för många, för jag kommer inte på något specifikt just nu. =)


Doft-kompisarOm Versace Versense

”Versense ingår i den blommiga/träiga doftfamiljen och har en frisk start med bergamott, grön mandarin och den härliga fikonkaktusen.

De dominerande blommorna i denna doft är strandliljan och den karaktäristiska jasminen. Dessa två blommor har sällskap av en mer sällsynt krydda i en damdoft, nämligen kardemumma. I basen med det klassiska cederträ, sandelträ och mysk hittar du olivträ som ger en ultimat avrundning till en ljuvligt fräsch och blommig doft.”

Om Clean Outdoor Shower Fresh :

”Berusande överflöd, ‘feel-good’-känsla och frihet har fångats på flaska i denna krispiga, löv-gröna doft. Extrakt från näckros, violblad och sprudlande bergamott med en antydan av tropiskt regn och sandelträ ger en uppfriskande, enkel, fräsch doft.”

Jag tyckte väl att de här rackarna doftar väldigt lika! Utöver bergamotten så har de dessutom noter av sandelträ och mysk gemensamt. Och vaaad leder oss detta till för slutsats? Jo, att det är dofter som Jessica (aka moi) föredrar till våren och sommaren.
Det enda som jag kan störa mig lite på med båda dessa dofter är att de blir lite trista efter några timmar, iaf på mig. Och om de sätter sig i kläderna så blir de konstigt nog (?) väldigt tunga efter ett tag. De är ju så ”lätta och luftiga” dofter annars, menar jag. Men fräscha och fina är dem. Förstås. Jag älskar alla mina parfymer.

Vår amaryllis har slagit ut!

Vi har gjort hemmapizza med julskinka på, jag har sovit på soffan till Simpsons-maratonet och svurit över att de senaste 3 avsnitten har varit Halloween-avsnitt, vilka jag oftast tycker är ganska trista.
Nu ska jag gå och sätta på te, vi ska kolla några avsnitt Fringe innan Tobbe ska vara med i en pokerturnering (online) vid halv elva.
Jag deppar fortfarande över att julafton är över. Puff försöker klättra i julgranen. Och mitt favoritpuder är fortfarande slut hos e.l.f. Buhuu.

Hmm. Te var det ja.