I said your love-your love-your love is my drug

Är såååå lycklig över mina nya högtalare! Utöver grymt ljud så är de väldigt mycket mer sassy än vad mina gamla, trogna åbäken till ljudkälla är/var. Svarta och glänsande! Ouuuuhh. Älskar min kille. 
Är även sååå lycklig över att cirkeln är sluten med mitt hår. Det syns inte på bilderna, men vi har kapat en hel del baktill och ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN är luggen så lång som den ska vara! Dvs, längre än i stort sett resten av håret. Och så är det förstås silverblont igen. Hela skiten, liksom. Eller ja, underhåret bak är lite mer guldblont eftersom det är så friskt att blekningen inte tog fullt så mycket som på resten av håret, hahah. Nästa gång börjar vi med det! 
Jag tror jag måste ringa Tre imorgon och reka läget med BB Torch och BB Bold 9700, för min baby börjar bli knasibas. Svartnar och startar om sig stup i ett och slukar helt plötsligt batteri som Charlie Sheen slukar jellyshots (ur porrstjärnors navlar).
Nu faller ögonen snart igen, så gonatt alles!:)

LONDON IS HANGIN UP

Saker som stör mig lika mycket varje gång jag kommer att tänka på det: 
Att alla som ska åka till London döper blogginlägget innan de åker till London till ”London calling”. Prettot i mig undrar om de överhuvudtaget vet att det är en album/låt-titel med The Clash? Och så undrar jag hur så kreativa människor (som många av dem är) inte kan komma på något annat som omväxling.

Härmed lovar jag att komma på något annat att döpa inlägget till än ”London calling” om vi åker till London.
Jag säger inte att det kommer vara mer kreativt. Jag säger bara att jag aldrig tänker döpa ett ”Jag ska till London-inlägg” till ”London calling”.

BOKREA!

CDON har fraktfritt i helgen, så jag tänkte att jag skulle spana in bokrean. Dessutom vill jag ha Katy Perrys senaste platta så jag tänkte att jag kunde slå två flugor i en smäll, liksom. Först bunkrade jag upp med de Sophie Kinsella-böcker jag inte har, men sedan såg jag att de är billigare på adlibris så till slut blev det bara två böcker som gjorde Katy sällskap i ordern. ”Tatuering: Handbok i kroppskonst” av Vince Hemingson och Martina Haags ”Martina-koden”. Jag älskar hennes (krönikor-)böcker, hon är ju så rolig att jag skrattar högt när jag läser dem. Ni vet, sådär så att man nästan måste hålla handen över munnen för att inte väcka familjen/sambon om man läser vid läggdags.
Tatuerings-boken har jag suttit och bläddrat i i studion medan Stefan ritat mina tatueringar och den är intressant men ändå lättillgänglig, liksom. Så den slår vi till på!

På tal om läggdags – det är just vad det är nu. Bara delat pass imorgon, sedan har jag en rolig måndag framför mig. Jag har tid bokad hos Sara – det är hårtajjjm!! Har printat ut ett sjukt detaljerat ”inspiratonsblad” med bilder för att demonstrera i detalj hur jag vill ha det. Det var ju fortfarande Malin som hade hand om mitt hår när vi gjorde det BÄSTA klippet, så det gäller att visa PRECIS hur det ska vara… Hahah. Ingen press!

Bring the Tea-party to the harbour

Jag bunkrade upp med eget te och ordentliga sockerbitar (råsocker ska det vara!) när vi handlade innan jag började jobba. Det var längesen jag tänkte på att unna mig det till jobbet. Nu kände jag dock att ytterligare en kopp Yellow Label eller Earl Grey med en vanlig, vit sockerbit skulle driva mig till vansinne.
Om jag inte kan få bryggt te så vill jag åtminstone ha pyramidpåsar. Hahah;)
Sent from my BlackBerry® wireless device

DAMN YOU Posten!

Jag skulle få en present av Tobbis idag, men Posten hade skickat det fel – till Coop Konsum i centrum. Och Coop Konsum valde då att skicka tillbaka paketet till Posten så att det skickas till vårt ”riktiga” utlämningsställe. ORKA!! Nu vet jag inte hur det funkar med sånt där, men jag kan inte låta bli att tänka att det borde varit enklare att typ slå en pling till Tobbe och fråga om det funkar att hämta paketet där innan de kastar tillbaka det till Posten…? ZzzzZZZzzzz.

Nu ska jag gå och lägga mig och kolla på ”Modern Family”. Wiiihooo.