Wedding day!

Jag växlar mellan fyran och ettans bröllopssändningar på tvn i frakten på jobbet. Kate är ju bara sååå vacker… Klänningen! KLÄNNINGEN! Jag dog litegrann.
Dock så stör jag mig så på Malou, tycker hon är så oskön (har dragit detta förut). Avbryter sina gäster och är brysk och dryg. Jag vill höra vad de har att säga! Varför bjuda in ”expertkommentatorer” om de ändå inte får tala till punkt?
Ohhh well. Vilken underbar dag ändå. Bröllop är underbara. 🙂
Skickat från min Sony Ericsson Xperia arc

So I guess that´s pretty cool… It´s pretty cool!

Jag älskar SNL, har jag nämnt det tidigare? Ehehee…
Det mest fascinerande med BRA parodier är ju just det att de tar fram saker ur personen de driver med som man liksom inte lägger märke till från början. Man tänker ju inte på hur Miley pratar förrän man hör dem imitera det på pricken, haha. Och Anne Hathaway är ju grym som Katie Holmes! 😀


Det blommar ÖVERALLT

… så även i mina köksskåp. 
Jag har varit kär i GreenGates produkter länge, men inte köpt något förrän nu – äntligen!:) Det började med att den nya inredning/livsstil/inspirationstidningen Isabellas hade ett prenumerations-erbjudande med 2 latte/tekoppar som premie, och när vi beställde det så kände jag att jag ville ha några till… 😀 Så jag beställde 3 stycken igår. Det kändes avigt att beställa ett ojämnt antal, men jag var lite för snål (kallsvettas lite vid tanken på nya glasögon OCH linser just nu) så jag tog bara de jag kände att jag mååååste ha, till att börja med liksom.

Hej hej hallåå

Idag kör vi på en doftmix av CLEAN´s Outdoor Shower Fresh och föregångaren Shower fresh. Som en täckmantel för att jag inte orkar duscha innan jag kilar iväg mot min tid hos optikern. Hehee.
Idag börjar för övrigt MITT UPPSTYRDA LIV igen. Påskhelgen orsakade en mindre panikattack när jag vägde mig imorse. Fyfan. Och det handlar inte om att komma i panikform inför sommaren, det handlar om att jag inte ska känna mig som en fånge i min egen kropp, kedjad av FETT. Så är det. Just sayin.
Nu måste jag röra på mig. Det är så fiiiiint väder!!:):)