Hjärtat blöder litegrann.

Det bor en gammal herre i en annan trappuppgång i vårt hus. Varje dag sedan vi flyttade hit fick han och hans söta lilla dvärgpudel mig att le när de knatade fram i makligt tempo varje dag, flera ggr om dagen. Ihärdigt men lyckligt. Jag hälsade på dem ibland, klappade pudeln lite och såg hur stolt herrn var över denna lilla hund, hans ögonsten. Jag noterade också att de var bekanta med de flesta brevbärarna och andra hundägare här.
Så blev det vinter och vi såg inte radarparet så mycket. Och så blev det vår och vi pratade om dem och undrade vart de tagit vägen.
Sedan berättade Tobbis någon vecka efteråt att han sett herren utanför huset, utan hund. Och så är det alltså nu. Hans lilla hund är inte med längre.
Nyss såg jag honom vara ute och sakta ta sig fram med några gångstavar, som för att ersätta motionen han går miste om nu när hans ständiga följeslagare är borta.
Jag blir bara så ledsen. Vill springa ut och ge honom en kram. Djur borde inte få dö. De borde vara odödliga! Superdjur, liksom.

YES!

Har svarat på ALLA gratulationer på fejjan nu! Känner mig som om jag sprungit ett maraton, typ. Och mycket kärleksfull mot alla er fina. För tänk ändå. Visst att det går så jävla fort att skriva ett litet ”grattis” till någon på fejjan… Men ändå, den lilla stunden av er tid som ni lika gärna kunde lagt på något annat tar ni er för att skicka en gratulation till mig. Är det inte en fin tanke ändå? Så  med andra ord känns det som en ytterst liten uppoffring att lägga den lilla tiden på att besvara dessa gratulationer.
And that´s why I love the internet.


Loppisfyndat

Hittade inget annat roligt utöver en massa musik, men det är förvisso inte fy skam. En massa skivor som jag älskat länge och lånat av Jenny/vänner men sedan inte kommit mig för att köpa själv. (Plus Madonnas ”Hard candy”, då… som mest är för att jag vill att samlingen ska vara uppdaterad när det gäller henne. Den är ju typ den sämsta på år och dar.)
Cher-samlingen, Celine Dions ”Falling into you” och Nazareths ”The Ballad Album” = LJUVA TONÅR.
Hahah. Älskart.
Vi fick med oss två Goo goo dolls-plattor också, men de är kvar i bilen. En bra skörd, indeed!