X-Beroende-Box

Har spenderat större delen framför Dragon Age 2. Fan vad beroendeframkallande dessa spel äääär! Jag dör. Blir typ kär i spelkaraktärerna. Men låt mig presentera Fenris liksom:
Åhhh vilken stilig alv. Legolas, släng dig i väggen!
Mm-hmm.
Fast jag har gjort lite annat också. Bakat choklad/kaffemuffins och gjort soppa till middag. Tobbe var lycklig för jag hade ingen selleri i soppan idag. Jag var ledsen. Över bristen på rotselleri, alltså. 
Nu jobbar jag 09.00-21.30 imorgon och 09.00-20.30 på fredag, så om det är lite tyst här innan helgen så vet ni varför (jag spelar alltså – tyvärr – inte DA).
Vi har precis beställt ett fint diskställ till vårt blivande kök! Vi kommer ju ha diskmaskin, men ett diskställ är alltid till nytta ändå. Det billiga i trä från Ikea (vi är inne på vårt andra nu) kändes trist att ha i det nya, fina köket… därav detta lite mer fancypantsy. 😉

Nu ska jag gå och lägga mig! Imorgon är det dagen före fredag! Jääähhhhj!

Onsdag 110928

Hej buddies!
Jag har legat så jäkla konstigt inatt, jag vaknade med värsta muskelknuten i ryggen. Fan, ge mig en ny säääääng!
Annars har jag hittills idag hunnit äta frukost & springa på löpbandet (medan jag kollar på The Hills s5, multitasking) så nu är det dags för en dusch. Risken finns att det blir i kallvatten för det verkar vara problem med varmvattnet – igen, det var samma sak i somras. Jag brukar dock duscha kallt ganska ofta när jag har tränat så jag överlever nog. 🙂

När vi åkte ut till Lisö förra veckan så såg vi DOUBLE RAINBOWS!! Whhhoooaaa!!
Jag hade probs att fånga dem på bild  genom bilfönstret dock. ;(

Vissa saker är förändrade och blir aldrig som innan.

Och det är på gott och ont. Verkligen. Jag uppskattar de flesta förändringarna. Även om det kan ha varit svårt att låta dem ske, men jag har vetat innerst inne att det var bäst just så.
Var sak har sin tid. Så är det bara. Det smärtar bara lite när man inser att inte alla förstår det. Men jag är inte intresserad av att klamra mig fast vid något som stundtals gjorde mer skada än nytta. Livet är för bra för det.
GONATT!:)

Ragdoll, livin´ in a movie, hot tramp, daddys little cutie

bild via weheartit

Ända sedan jag såg familjen Osbournes katter när serien började sändas (på fyran) då jag precis hade börjat gymnasiet så har jag älskat Ragdolls. Jag bestämde helt enkelt där och då, hemma i den gamla skinnsoffan i mitt kalla vardagsrum på undervåningen på hamnis, att jag en dag skulle bli stolt ägare till en ragdoll. Så var det med det.
Nu råkar det vara så att vi ju ska flytta till större yta och jag råkar ha en kollega i hamnen som föder upp och säljer ragdolls (om ni går till förstasidan på länken ovan så ser ni en av deras katter som blev Bästa ragdoll på klubbens utställning nyligen!) och de har två kullar planerade i vår…
Så man vet aldrig! Fröet har planterats i mitt huvud, och även om Tobbe skakar misstroget på huvudet när han hör summan det gäller (vilken dessutom är väldigt nätt när det kommer till den här rasen) så har han åtminstone inte lagt in veto för det faktum att det skulle bli en tredje katt i så fall. Sååå, man vet aldrig!
Just nu så drömmer jag vidare.
Det skulle bli så fint med en Lizzie, en Puff & en raggis. Hihi.;)

5 veckor kvar!

Hej kompisar!
Det blir en mindre bildbomb från dagen. Jag slog till på skjortan idag:) Dessutom har jag haft teatime med mina fina, det är alltid så mysigt.♥ 
Jag är trött idag, vet inte varför. Men trött är jag. Det är så ansträngande att vara ledig liksom. Kommer inte på något intressant att skriva, så ni får hålla tillgodo med bilder på fina grejer istället:) LATERGATER!

There were nights when the wind was so cold that my body froze in bed if I just listened to it right outside the window

-♥-
Vi har haft en jättemysig kväll, jag drog med mig prinsen ut på en promenad efter maten. Det är så friskt och fint kyligt (fint om man klär sig rätt, för att förtydliga) om kvällarna nu, jag älskar det. Det poppar upp minnen från början av högstadiet när man började hänga ute om kvällarna, haha. 
  Det var en ganska jobbig tid egentligen med all sådan dramatik, grupptryck och allmän ångest som hör den där inledningsfasen av tonåren till… men ändå minns jag just hur luften var på kvällarna när man drev runt med sitt gäng och hoppades stöta på ett annat gäng (med killar). Aldrig i mitt liv, vare sig förr eller senare, så har det där med att vara cool betytt mer för mig än vad det gjorde då, de där fyra månaderna i början av sjunde klass. När vårterminen började efter jullovet orkade jag inte bry mig lika mycket längre. Jag gick tillbaka till mina riktiga vänner och det lilla tjejgänget som uppstått där på hösten som från ingenstans upphörde lika plötsligt och det var som om inget hänt. Men jag hade skuldkänslor länge efteråt – jag hade betett mig illa mot de som egentligen betydde mest för mig, och gör det än idag. (Uppenbarligen tyckte de att jag var värd att förlåta.)
Tänk vad desperat man är när man är 13 år. Allt man vill är att bli sedd och accepterad. Men inget är någonsin nog. Det är så sorgligt. Tur att man bara är 13 år i ett år.
Tänk vad underbart livet är ändå. (säger jag det ofta numera? haha) Jag älskar mina vänner för att de älskar mig just för att jag är den jag är. En nörd. En obotlig optimist. En stavningshitler. En irriterande jävel stundtals, som skrattar hela tiden, ofta åt saker som de som inte känner mig inte fattar vad det är som är så kul med.
Och TÄNK att två av mina finaste vänner nu är två av dem som hörde till det coolaste gänget där på högstadiet. Hahahaha. DET hade jag faktiskt aldrig gissat när jag var 13 år.
Jahaja, det är vad som poppar upp i min skalle när jag andas in kylig höstkvällsluft. Minnesarkivet är en lustig sak.

Kostar skjortan?

Provade den här skjortan på Lindex idag och den är jättefin på. Jättebra passform, mjukt och mysigt material och bra längd, lite kortare än mina andra skjortor. Jag var sååå nära att låta den följa med hem, men den kostar 299 bananer och även om det knappast är någon förmögenhet så kände jag att jag blev lite snål. 300 spänn för en liten skjorta? Hmmmm. (När man kan köpa grejer till flytten/lägenheten.) Jag antar att det är flanelltyget som drar upp priset någon hundring.(?)
However; nu hittade jag en rabattkupong på 50 kr som gäller till på fredag, så då känns priset lite bättre. Hoppas bara att den finns kvar i rätt storlek när jag tittar in… Tur dock att jag inte köpte den och sedan kom hem och hittade kupongen; det vore min vanliga stil annars.