. . . Tell the world I´m coming home.

Den här fina tavlan fick vi i inflyttningspresent av mutti i söndags.♥
Utanför vår port.

Utanför vår port.

Vår fina julkrans som mutti har gjort!:)

Gluff-Gluff 1

Gluff-Gluff 2

(Nästan urdrucket) Te.

Lite längre ner på gatan.
Vårt sovrumsfönster, adventspimpat och fint. 😉

Fönstret mot balkongen.
Jag älskar vår lägenhet, har jag nämnt det?
Och jag  har den här på repeat.

I´m coming home, I´m coming home . . .

Hej kompisar!
Jag tänkte skriva att ”såhär ser det ut där jag sitter just precis nu”, men när jag kollar ut genom fönstret så inser jag att skymningen övergått i totalt mörker och dessutom har jag tänt Knubbig-lampan för att få bättre ljus, så det vore att frisera sanningen lite. Såhär såg det ut när jag satte mig här för ungefär en kvart sedan, alltså.
Har ni sett månen utanför era fönster? En perfekt liten månskära är det idag.
Jag åkte inte till Stockholm idag! Jag hade fått för mig att det var obligatoriskt och inlagt på schemat, men så var det inte. När jag mötte upp gänget som skulle med tåget så undrade jag var ”alla de andra” var och då fick jag veta att man inte var tvungen att åka med – så då vinkade jag adjö till mina fina kollegor (som skrattade lite uppgivet åt mig) och klev av tåget vid Nynäs Gård. Jag vet, det kan tyckas fånigt. Men jag är sådan. Jag gör fåniga saker. För om de fåniga sakerna jag gör får mig att må tusen gånger bättre – då är det rätt sak att göra. Det är något jag har lärt mig under mina 25 år på jorden.
Och när jag klev av tåget kände jag mig 50 kilo lättare. Plötsligt så hade jag så mycket tid på mina händer, att spendera på sådant som jag ville och behövde göra idag. Jag började med att gå till Kvantum, eftersom att jag praktiskt taget redan var där. Det är inte så ofta jag handlar där själv. Eftersom det är tisdag så var affären invaderad av pensionärer. Jag såg bokstavligt talat bara en enda person utöver jag själv som var under 70 bast och som inte arbetade (på Kvantum eller som assistent åt någon gammal dam eller herre). Men det var trevligt. En snäll herre lät mig gå före i kön och jag skämtade med tjejen i kassan om att tamponger (som fanns i min korg) inte lär vara något de sålde så mycket av just den här tiden på tisdagar. Det var det inte, intygade hon. 
  Jag gick hem, leende som ett litet weirdo (fast det smittar, ibland ler folk jag möter mot mig och då blir jag förvånad tills jag inser att det var jag som log först). Lämnade matvarorna och drog sedan på mig skorna och gick ner på stan. Köpte en ny bodylotion på Kicks, kollade runt lite i affärerna (de är ju inte så många så det går ganska fort). Köpte en lunchwrap på Konditoriet och styrde kosan hemåt igen.

Nu innan jag hamnade här så var jag ute och gick igen. Sköööönt! Det har varit en så skön dag. Som om jag fick en massa tid bara sådär liksom. Och det fick jag ju i och för sig.
Sedärja, nu är bilden ännu mer inaktuell för nu har det gått ytterligare tio minuter, en kvart. Men hemskt mysigt har jag det!:)

Fin i håret men sur inuti.

På bilden till höger ser man att vi tog lite mer bak än att bara klippa topparna (som vi gjorde i resten av håret).
Det var skönt att kapa av lite slitna toppar!:)
Imorgon (på min annars lediga dag, gaaah) ska vi in till stan och gå på föreläsning med Kay Pollack. Den håller på mellan 13-16, vi ska ta 11.05-tåget. Med andra ord försvinner ju hela dagen. Och Natha är sjuk och ska inte med:(
Det blir garanterat jätteintressant med själva föreläsningen men jag är så fruktansvärt osugen på hela alltihop just nu. Det må vara min pms som talar, men det förändrar ju inte hur man känner även om man är medveten om vad som får en att känna just den där motviljan.
Sedan heldag på onsdag. Efter i lördags får jag ångest bara av att tänka på det med. Fyfan vilken vidrig eftermiddag det var. Säger bara det.

BLÄBLÄBLÄ DÖDENDÖDENDÖDEN. SKITÄCKELFAN.
Så. Nu har jag fått det ur mig.
På torsdag blir det iaf RUUUULIGT, för då ska jag och Jenny till Ikea!! Och Rusta! Weeeee!! Sedan, på fredag. Då. Då ska Jessica sova. För nu har min vintersömnighet vaknat till liv (motsägelsefullt uttryckt).
På lördag är det julbord med kollegorna.♥ Och på söndag jobbar jag – gissa vad? Mmmhmmm, just det – heldag. Jag måste sovit när jag godkände det här schemat. Det störiga är att jag godkänt ytterligare ett antal sådana dagar på NÄSTA period. WHYYY? Jag vet ju att det inte funkar bra för mig. Snark. Tur att jag har julsemester ganska snart. 🙂 Det är bara att koppla på the robot-mode veckorna som är kvar. Smile and wave, boys. Smile and wave.

Nu ska jag gå och lägga mig och kolla på Outsourced! Farväl och gonatt!

Gnistrande, fint och gott!

Galet fina glaskulor från Jenny & co. Den gröna kotten valde Lilly ut!
Jag fick en Flamingo-blomma av mamma. Den står på bordet nu och är tjusig mot den lila fondväggen.
Den får nämligen inte plats i något fönster just nu, i adventstider.

Jag fick lite annat också men de har inte förevigats på bild än. Tänk att första advent skulle förvandlas till julafton light! Fantastico!:D♥

People throw rocks at things that shine

And life makes love look hard
The stakes are high, the water´s rough, but this love is ours.

Det finns bara en Taylor Swift och hon är magisk. Jag hoooppas verkligen att hon kommer till Sverige nästa gång hon ger sig ut på världsturné. Jag brukar vara för snål för att gå på konserter, men då ska jag gå. Så är det bara. Och så ska jag stå och sjunga med och typ grina till varenda låt. Jag lovar.
Hahaha. ;)♥

Prima skinka, jepp jepp!

Det här är DEN godaste julskinkan ever! Vi var i det närmaste beroende av denna pärla förra året och igår var lyckan STOR när vi fann att den ågervänt till Kvantums delikatessdisk. Lizzie går bananas när den här kommer fram, men hon får nöja sig med ytterst små smakbitar. Man vill ha allt för sig själv!!
Jag som dessutom verkligen inte är något superfan av julskinka alls annars.