Filmmys med Lilly♥

Jag lyckades faktiskt få henne att titta på en annan av Disneys jul-dvd:er än den hon alltid vill kolla på. Och så satt vi där alla tre och skrattade åt Långben när han åker skidor… eller, försöker göra det iaf och Musse som Prinsen & Tiggarpojken. Sedan blev det pasta och köttfärssås, efter Lillys önskemål. Och efter DET blev det ännu mer film… och lite popcorn!:) Lilly kan för övrigt varenda replik – och dans! – utantill från Alvin & gänget 2. Imponerande.
Mitt finger råkade visst komma i vägen… Men vad gör väl det när Lilly posar för kung och fosterland??

Julgransplundring

Kändes lite sorgligt att ta undan granen redan och det blev inte så lite tomt och mörkt på platsen där den stått. Men det känns bra att ha det gjort idag istället för imorgon när jag kommer ha en massa annat att tänka på inför kvällen! Och nu behöver inte våra gäster sitta och suga in magen för att få plats vid bordet på den sidan som granen stod på. 😉

Torsdag 29:e december

HEJ!
Idag kommer Lilly hit, det ska bli så mysigt.♥ Hennes första sleepover i Drömmis! Hon ska ta med sig Tomtetass och Tjejekorrarna (Lillys titlar) så att vi kan ha filmmys. Om jag känner henne rätt så lär hon dock vilja titta på Kalle Ankas Önskejul och Robin Hood också… Men det får hon göra själv isf! Hahah, det är få filmer som jag och Tobbe är så trötta på för tillfället som Robin Hood, tack vare Lillyn. 😀 Men jag minns ju hur det var, jag kunde titta på Den lilla sjöjungfrun tre gånger i rad utan att ledsna när jag var i hennes ålder.

Imorgon ska jag ha ”julgransplundring”. Vi blir ett gäng här på nyår så då kommer det bli så trångt vid bordet om granen står uppe. Så min vackra, dyra (hahah) gran åker upp på vinden med alla fina kulor till nästa år.
Fan vad jag längtar till nästa jul… Hatar när julen är över! Finito!:(


Annars så ska vi hämta ut vår nya dammsugare idag, den kom från cdon imorse. Weeeeeeeee!!!! OCH mina happy plugs kom idag, så nu har jag ÄNTLIGEN ett headset som jag faktiskt kan använda! Jag kan inte ha sådana där ”in-ears”, de ploppar bara ut ur mina små pytteöron:( Men nu är jag glad igen, med mina rosa happy plugs! *dansar runt och viftar med armarna i en sån där mystiskt egyptisk dans*

Bra grejer.

Nya numret av Isabellas trillade in genom brevinkastet igår morse! Yaaay!

Världens härligaste ungar.♥ Imorgon ska Lilly sova hos oss! Pyjaaamaspartyyy!;)

… Och världens härligaste systrar!♥

Och på allt det: Två av alla söta, fina och allmänt fantastiska julklappar jag fick.
Den lilla brickan var en del av min julklapp från Lina (och Tuva;) ) och den tjusiga termosmuggen 
fick jag av ovan nämnda systerdöttrar;)