ModKat

Juste, när vi ändå är lite inne på kattnörderi: 
Vi har beställt en ModKat-låda! Ohhhhh så spännande! Vi tog en vit, så att den matchar de andra grejerna (tvättmaskinerna, toan, handfatet) i badrummet. Vi spanade på dem redan i höstas när vi rekade inför flytten, men vi blev lite snåla då (en kattlåda för ett och två när man har typ tusen andra saker att köpa kändes lite väl saftigt – eller det känns saftigt hur man än ser det om jag ska vara ärlig, så jag använder ordet snål med en viss tendens till överdrift) och köpte ju den ”trekantiga” lådan då istället. (se bilden)

Den har tjänat sitt syfte mycket väl, men eftersom Lizzie vägrar luckor, både på den gamla och den ”nya” lådan så blir det mycket stänk utanför ooooch eftersom utrymmet är begränsat i badrummet och det bara finns en plats där en låda kan stå så hamnar mycket sand vid duschkanten. Blöt kattsand är inget höjdare, som ni nog vet om ni har katt. Därför hoppas vi nu på en klar förbättring med ModKat!:D
Tobbis ska hämta den imorgon efter jobbet eller på lördag (den skickades med DHL och då sänds den till ett utlämningsställe som inte har fullt så flexibla öppettider som vårt vanliga, aka Coop Konsum, har).
Spänningen är OLIIIIDLIG.

Update 120403: Jag har berättat mer om min uppfattning om vår ModKat nu, det inlägget hittar ni här:
Dear Jessie: Vi älskar vår ModKat! [kattnörderi comin´up]  🙂

Hey mr Fluffypants!

Puff stod öga mot öga med en av grannkatterna idag när jag kom hem från centrum. Hon (grannkatten) slank med mig uppför trapporna och blev nog lika förvånad som Puff (och sedan även Lizzie) när hon såg att jag hade sällskap häruppe.
Såhär såg Puff ut efteråt, hahah. Pälsen stod rakt upp och han hade världens tjockaste svans. Dessutom är han lite extra uppsvullen och mjuk just nu eftersom han går på medicinkur (hans astma gjorde sig påmind för några dagar sedan) så han såg bara för gullig ut… Min fluffy. Nussedussedåååå.

Kusmi Tea: St Petersburg

Min favorit i Kusmi-familjen so far är ”Anastasia” (Earl Grey med citrusväxter och apelsin-blommor), men eftersom jag drack det så mycket hela hösten och vintern så kände jag för lite omväxling nu när värmen och ljuset stegar in i våra liv igen. Jag fastnade för ”St Petersburg”, och ni kan ju läsa på bilden ovan vilka komponenter det innehåller. Jag ångrar inte mitt köp!:)
Smaken påminner en del om Earl Grey Grädd (brukar finnas i lösvikts-sortimentet i matvarubutikerna), fast det drar mer åt det blommiga hållet. Passar bra nu till våren och sommaren.

Regn om våren

Tänk att en vaniljlatte kan dämpa så mycket ångest. Vem behöver ångestdämpande mediciner när det finns vaniljlatte, liksom?♥

Jag fyllde på te-lagret idag och utöver att fylla på med Gotländsk sommarblandning så var jag CRAZY & WILD och köpte en STOR burk av en ny (för mig, alltså) smak av Kusmi Tea. Har precis bryggt en kopp, så I tell you all about it later!;) Haha.

Känner mig åtminstone lite gladare nu.

Hej igen!

Det bidde inget mer bloggande igår, för jag var tvungen att sticka iväg tidigare till jobbet, pga DET HÄR. Alltså. Ord kan inte beskriva hur underbart det kommer att vara den dag jag börjar på ett jobb som INTE styrs av en båts vara eller icke vara till havs.

Idag ska jag egentligen vara ledig, men vi har ledarskapsdag 14-20 så min enda lediga dag den här veckan är imorgon. Gud vad jag älskar mitt jobb just nu. [. . .]
Idag vaknade jag upp vid åtta, min senaste rutin trogen och jag hoppas att det innebär att min kropp börjat ställa om sig till sommartiden nu. IT BETTER. *viftar hotfullt med knytnäven mot kroppen*
Nyss trillade i a f nya numret av Isabellas ner på hallmattan – och ni vet ju, då blir jag ONE HAPPEE PANDA! Isabellas saves the day, liksom!