JAG KOM IN!

”Antagningsbesked

Du är varmt välkommen till gymnasiala vuxenstudier på JENSEN vuxenutbildning.”

Vilka underbara, underbara ord att se när jag som minst anade det! Mina trötta, trötta ögon som har haft linser i sedan 04.15 idag och som bara skulle kolla mailen på telefonen lite snabbt innan de skulle få en powernap och som verkligen inte förväntade sig annat än reklam för just den här gångens skull.
Åhhhhhhhhh. Så glad. Så glad. Så jävla underbart GLAD.

Världens soligaste torsdag (det har känts som det i a f!)

På eftermiddagen idag så hängde jag med min favorit-trio av tjejer. Vi tog varsin glass vid hamnbodarna och lekte vid Hoppetossa-lekparken. Jolene har lärt sig att säga Jessica! Och så såg vi en gullig shitsosuvaja (Lillys ord för chihuahua).

Imorgon börjar jag 05.00 igen, så det är bara att styra upp käk redan ikväll. (Det är en macka där, inlindad i folie, haha). Matlådan med fack har jag fått av världens finaste Anni L, en av de tre Annisarna vi har på jobbet nu. Jag pratade om att jag letade förgäves efter en sådan och då sa hon att hon hade en som hon hatade (hahaha) så jag kunde gärna få den! Jag blev sååå glad! :D♥
Vill ju kunna styra upp mina luncher lika snitsigt som Taralynn…! 😉

Nu ska jag gå och lägga mig eftersom mitt alarm ringer om 6 timmar och 16 minuter from nu. Heheh. Gonatt!♥

Naturgodis är min drog

Alltsååååå.
Härmed sätter jag ner foten – nej! Jag STAMPAR med den! – och ger mig själv naturgodisförbud för ett tag. Har jag väl börjat så kan jag inte sluta. Det går ICKE. Jag äter tills jag mår illa. Som nu. Haha.

Det är verkligen min svaghet. Ostbågar kan jag åtminstone säga stopp när jag känner att det är nog, men de här rackarna är omöjliga. ”En jordgubbscrisp till bara. Och en halloncrisp. Och en lufttorkad jordgubbe i youghurt. Och så bara en ananas i youghurt också för att jämna ut smakerna. Och så bara en jordgubbscrisp till…”
Sedan är skålen tom. Pooof! 

Posten har tappat bort min kalender

… och det stör mig JÄVLIGT mycket eftersom jag HÖRDE när brevbäraren försökte mecka ner den i brevinkastet förra onsdagen. Jag höll på att fixa frukost och tänkte att aja, han plingar väl på som de brukar göra om det inte går ner. Men inget pling kom, och när jag går och kollar så ligger ingen post alls på golvet. Tänker att jaja, får väl invänta avin imorgon då. Men ingen avi-jävel kom. Har fortfarande inte kommit.
 Jag har mailat personligalmanacka, men eftersom kalendern är skickad som ett vanligt brev så går det inte att spåra.
 Har varit på Coop Konsum och frågat om de kan söka på mitt namn och se om den är där. Det kan de inte. De måste ha ett avi-nummer.
 Har ringt Postens kundservice och fått rådet att ha lite is i magen, för det borde skickas ut en påminnelse-avi inom de närmaste dagarna.
Jag känner mest att jaaa, OM den nu är på Coop Konsum ja.  (Inget illa om damen på kundservice som jag pratade med – hon var supergullig och fick mig att känna mig lite lugnare… för stunden.) Vad är det som säger att brevbäraren som inte kunde plinga på dörren och inte heller få iväg en avi ens har lämnat den där? For all I know kan ju mitt platta paket ligga i botten av en sån där låda de har i sina bilar som lassats in i något förråd någonstans liksom.

Jag har ju varit med om försvunnen post tidigare och har inga bra erfarenheter av det, om man säger så. Tre gånger på raken försvann paket innehållandes varor från cdon inom loppet av några veckor. Jag beställde alltså cd´s och paketet kom aldrig. Fick fakturan avskriven och en ny, likadan order lades. Den kom aldrig. Fick fakturan avskriven. Gav upp, beställde en film, typ ”är det bara just de här skivorna som sugs upp i något svart hål?”. Filmen kom aldrig. Kom i tvist med cdon eftersom de inte kunde avskriva ytterligare en faktura (jag var ett fan av att handla på faktura på den här tiden, det var 2006 och jag hade inte insett att det var roligare att handla för pengar jag faktiskt hade istället för att bränna nästa månads lön långt i förväg, hehe). Fick till slut betala min film som aldrig kom. Var väldigt förbannad och besviken, även om jag förstår deras agerande.
Det var alltså skälet till att jag slutade handla från cdon under några år. Nu har jag dock återvänt som en trogen kund, haha. Handlar typ enbart därifrån när jag köper böcker, musik och film. Det är väl egentligen någon kleptoman-sommarjobbare på Posten jag borde ha riktat min ilska mot.

ANYWAYS. Min kalender börjar på söndag. Jag vill ju ha den innan dess! 🙁 Är verkligen jätteledsen över det här. Hatar ju när saker försvinner. Och jag vet inte vem jag är mest irriterad på; Brevbäraren som inte tog sig de där 20 sekunderna till att plinga på och se om jag var hemma, eller mig själv som inte bara gick och öppnade dörren när jag hörde att han hade problem med brevinkastet.

Bekvämt & fint.

Igår klickade jag hem en liten order från H&M´s rea och idag blev det en liten hos Gina Tricot. Jag hade ju ett mission att hitta en grym maxikjol till sommaren och jag tror att det här kan vara den. Pulia var lämpligt nog i Haninge så hon fick gå in och känna på den, så att jag visste vilket material den är i och vilken storlek som behövdes för att få rätt längd. Så nu är det bara att hålla tummarna! 😉
Necessärerna från H&M är så söta att jag dööör!!! Natha har exakt samma och hon visade och tipsade mig dem när vi var i Visby. 😀 Bikiniöverdelen har jag redan i marinblått – tycker att det är en så snygg modell och materialet är så skönt (!).

Torun-tunikan har jag redan i vitt med batikmönster och när jag drog på den idag så kände jag bara att ”Näe, jag måste fan ha några till!” Haha;) Jag köpte den då när jag var i Haninge för en månad sedan, då tänkte jag att den är bra att ha till att bara slänga över bikinin när man ska till stranden – och det är den ju förvisso, men inser nu att jag kommer använda den mer än vad jag trodde. 🙂Här har ni den!☺