There´s no place like home. Fast Visby visade sin bästa sida idag!

HEEEJ!
Åh, jag är så taggad men ärligt talat vågar jag inte slå på min stationära dator och sätta mig att börja mecka med hardcore-bloggande, för då är jag rädd att jag fastnar där framför skärmen halva natten. Jag sätter mig med min nya bebis i soffan istället och fastnar kanske bara till midnatt… Hehe.

Heeeemma!

Jag och Natha har haft en kalasmojsig dag i Visby. Jag är så glad att vi fick till det här lilla studiebesöket just den här veckan också, för det är lugnet före turistinvasions-stormen som råder innanför ringmuren just nu. Nästa vecka sätter det igång på allvar… Vi hade en jätteintressant och trevlig förmiddag på huvudkontoret med tjejerna på ekonomiavdelningen – de är så goa! – och efteråt gick vi och lunchade innan jag äntligen fick visa Natha min favoritplats i Visby: Kränku! 😉 Därefter strosade vi runt lite innan vi kilade ner mot hamnen, köpte glass på Glassmagasinet och hängde i solen i drygt 1,5 timmar tills det var dags att gå till båten.
De viktigaste punkterna på en dag i Visby (åtminstone för min del) är därmed avprickade – frukosten på Hamnhotellet inräknad. ☺

Jag minns aldrig vad det här caféet/restaurangen heter, men det ligger precis vid Kränku och har den här mysiga innergården där man kan sitta i solen och höra fåglarna kvittra:) Och så har de de godaste arraksbollarna jag vet!
Kränku-loot: Jag hamstrade Andre Kåppen den här gången! Förra sommaren köpte jag bara en liten påse och det ångrade jag bittert sedan – det är så gooott. Tobbe hade väntat på min tripp till ön också eftersom hans grillkrydda som vi köpte förra sommaren tog slut för ett tag sedan, haha. 🙂
En trött yours truly imorse innan utcheckning från hotellet.
Den som hade rummet innan mig hade av någon anledning ställt tv´n på att  sättas på klockan 03.05, typ. Wtf?
Oavsett så kom vi ju fram sent (båten lägger till 00.20) och jag vaknar ofta av mig själv stup i ett när jag sover själv, så det var inte p g a just det som jag var så trött – men det hjälpte ju till. Hah.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *