Vår trio på turné.

Det blev ju lite sådär halvkul strandväder idag, med den här jäkla blåsten som nästan slet kalufsen från hjässan på en, så vi åkte runt till alla möjliga vinklar och vrår av staden istället. 
Först åkte vi ju hem till mutti/mormor (för Lilly) och fixade lite samt testade på den lyxiga lekparken på gården där, sedan åkte vi vidare för ett lunchstopp på Waynes – och lekstund i klätterborgen där för Lillyn, såklart.
Sedan blev det stranden, närmare bestämt Drottningviken på Ringvägen, men där blåste det något så förbannat att inte ens det lilla blötdjuret kände för att hoppa i. Men vi stannade kvar en stund ändå, för det finns ju alltid saker att utforska på sådana ställen: Lilly och Tobbe gjorde det medan jag la mig platt ner på filten (för att försöka undkomma vinden så mycket som möjligt) och slumrade till en stund i solen. Hehe.
  Nästa stopp blev Viaskolans skolgård, den gillade Lilly! Vi gungade i den där ”jättegungan” och Tobbis fick göra fart. Lilly tjöt av lycka. Hahah.
Sedan gick vi hem och tog det lugnt i några timmar fram tills Jenny kom och plockade upp prinsessan.
En till synes slö dag, men vi båda är ändå helt slut efter att ha försökt underhålla henne i ett dygn! ☺

Gotta get down on TUESDAY

Hej buddies!
Lilly är hos oss och har sovit här. Så idag blir det stranden! Först ska vi dock förbi mutti och hjälpa henne montera ihop hennes sängstomme igen efter flytten. Lilly sitter just nu och målar i sin Hello Kitty-tidning/pysselbok som hon fick igår (hon fick välja mellan den och såpbubblor) och har gjort en paus i att köra med oss som de små slavar vi är;) Shrek 3 står på i bakgrunden också. Det är lite Shrek-tema på det här besöket – igårkväll kollade vi (på lilla frökens begäran) på Mästerkatten, Shrek 4 och En Shrektigt God Jul… oooch eftersom jag gjort misstaget att säga att hon fick se så många filmer hon ville så blev det även en av Disney´s jul-dvd:er innan jag och Tobbis  kroknade och jag var tvungen att ta fram den bestämda mostern och jaga henne i säng. Katterna höll vakt. ☺

bild via weheartit

Sommarfest med charter-tema

Jag klickade precis loss på finalen av h&m´s rea! 6 klänningar, bland annat. Ibland kan bottenskrapet vara bra nog! 😀 Den dyraste modellen (som jag köpte två av) kostade 149 kr och den billigaste 40 pix… Så jaaa, med tanke på att jag behövde lite nya slit-och-släng-klänningar så var det perfekt att trilla in där ikväll. Några av dem kommer dessutom fungera som vardagskläder i höst också. ☻

Den 18:e är det sommarfest med jobbet! Tema: All-incusive charter. Därav fyndade jag några element till min utstyrsel nu också för billiga pesetas – annars brukar det alltid bli att jag panikfixar något i sista sekunden. Ja, typ två timmar innan förfesten ska börja, ungefär. TAGGAD! 😀

Skyrim, mf´s!

Nu köpte jag precis Skyrim – för andra gången. Hehe.
Jag beställde det i onsdags men upptäckte då att jag tabbat mig och köpt det till PC istället! Hahaha. Orka.
Men nu är det spelet på väg tillbaka till cdon och detta inom kort på väg hem till miiiiig. ☺Under tiden roar jag mig med att spela dlc´s till da2, köpte/laddade ner Legacy och The exiled prince i fredags. (Har Mark of the assasin sedan tidigare.)

Har otäckt höga förväntningar på Skyrim, vilket känns lite jobbigt. Jag har ju ändå väntat fram till nu med att skaffa det, haha. Det vore roligt att bli lika kär i något nytt som jag är i Dragon Age och Zelda-spelen. . .
Ohhhhhh.

Riktigt uppstyrd för en söndag

Jag har idag gjort följande klart anmärkningsvärda saker: 
 – duschat
 – fixat håret
 – sminkat mig
 – tagit på mig något annat än mjukiskläder
 – uträttat ett ärende på stan

Varför detta är så viktigt att berätta är för att jag i regel aldrig gör det på en söndag. Hehehee. Eller okej, om jag tränar, vilket jag brukar gilla att göra på söndagar, då duschar jag. Men smink och kläder hör verkligen inte till vanligheterna på veckans sista dag – om jag inte jobbar då. Men dg-uniformen och makeup för att dölja ett sömnigt fejs, det gills liksom inte.

Se bara på bilderna vad tjusigt utstyrd uppstyrd jag är! Mmmm. Duttig. Ikväll ska vi på BATMAN, dessutom. Vilken underbar dag.