31:a oktober alltså… Augusti, menar jag.

Hjääälp! Taket blåser snart av och det regnar in helt galet på balkongen nu – dels genom de tunna gliporna mellan glasen och dels på de ställen i hörnen där jag har bett pappa komma och hjälpa oss att täta eftersom isoleringen åldrats där. Inte för att det gör så jättemycket just idag – det är mer till i vinter jag vill ha den saken fixat. Just nu tänker jag mest bara på hur tacksam jag är över att plugga hemifrån och inte behöva ta mig ut i det här.
Under tiden så har jag tänt lite ljus och låtsas att det är typ november och snart advent. Hehe.

Ny tassel!

Jaa, måste ju visa mitt senaste vintagefynd;) (aka SECOND HAND från LEKSAKSFÖRMEDLINGEN, faktiskt. Inte ens Bohemia där man kan tycka att denna raring borde fått hamna). Jag var lite osäker först när jag såg den förra veckan, men efter att ha tänkt på den sedan dess och fått Nathas och Eves godkännande igår så slog jag till. Och jag är glad att jag gjorde det för den gör sig mer till sin rätt i vårt vita rum än i bland röran bland alla begagnade leksaker.
Tjusig va? Den hänger på sovrumsdörren nu.

Månses Design

Jag älskar verkligen min fjärilskopp från Månses Design. SÅ mycket! Det har ni kanske noterat också om ni är uppmärksamma; den har varit med på varenda bild jag lagt upp på senaste tiden känns det som, haha. ☺
Och så igår när vi gick in på Ohléns så hade hon fått in den nya kollektionen… Jag var bara tvungen! Finns fasen ingen godare koppmodell att dricka ur. Hahah.

Mitt hjärta sjunger bara jag ser dem;)

Blowpro♥ (aka världens bästa volymfixare)

Förra veckan gick jag loss på hårprodukter, framförallt från Blowpro´s sortiment. Jag hade ruttnat på att mitt hår blev så platt och hopplöst nu efter att jag klippte mig senast. Det mår helt enkelt bättre än vad det har gjort förut när jag haft så här kort hår och jag är jätteglad över att håret mår bra, men i synnerhet när jag inte har så mycket hår så vill jag att det jag har ska gå att styla ordentligt. (hehe)
Först köpte jag volymschampoot, pomaden och moussen (tog en liten flaska eftersom jag inte är något superfan av mousse i vanliga fall men ändå ville testa det här) och dagen därpå köpte jag misten (”blow up” thickening mist) och pasten (herregud, mycket svengelska i det här inlägget!) från Lernberger Stafsing

ALLA produkterna är GRYMMA. Framförallt MISTEN. Alltsååååå!!! Blowpro Blow up thickening mistVAR HAR DU VARIT HELA MITT LIV??? Den är prestationsmässigt i klass med min ständiga följeslagare från Philip B, Lovin´ Leave-in och ni som känner mig och/eller läst bloggen länge vet att det har ingen produkt någonsin fått mig att säga förut.
Blowpro is THE SHIT. FO REAL. Så. Jävla. Prisvärt.

Glad tjej – glatt hår.

Torsdag! Var tog du vägen?!

Mamio! Den här dagen sprang ifrån mig alldeles för fort. Känns som om jag har tusen programmeringsövningar kvar som jag behöver göra = . Men jag måste börja med maten nu, så vi får se om jag avslutar helt för idag eller övar lite ikväll eller om jag går all in imorgon!
Ska i a f göra en tomat- och morotssoppa med saffran och cayenne idag. Hur gott lär inte det bli? Epic.

Update om soppa och te:

Soppan:  ska se om Santa Marias variant är ett någorlunda alternativ…” – Det var den INTE. Hahahah, bleeesccchh.
Teet: JAAA. Gott som tusan. Kan nog faktiskt bli en favorit ett tag framöver. 🙂

Mitt Earl Grey Cream från Kränku är så gott som slut nu, de där 4hg som jag köpte på vår dagstripp till Visby i början av juli gick åt fort…:( 
Jag köpte Earl Grey De Luxe (det heter så) idag, det är inte lika bra… men det får duga sålänge. 

Sammanfattningsvis: Teet var BRA, soppan ANUS.