Värme VS Kyla

Hej buddies,
jag dricker varm choklad med lite kanel och kardemumma i. Det smakar vinter. Jag har fönstret liiite, lite på glänt, så det drar in lite kall luft. Jag gillar det, jag kan inte fokusera ordentligt om det känns som om luften står stilla runt mig. Imorgon är det den första november och ni vet ju att det gillar jag – det är ju månaden före december, dvs månaden då man ÄNTLIGEN kan säga att ”nästa månad är det jul”! 😀 Dessutom har vi varit ägare till Drömlägenheten i ett år imorgon och det gör att jag älskar November ännu mer numera. ☺

Det är så mysigt med frostiga morgnar och den löjligt klara och friska luften som bjuder på helt sjuka soluppgångar den här tiden på året. Jag kan verkligen inte förstå hur man kan avsky vintern, åtminstone inte den här delen av den. Fast jag kan förstås verkligen lida med dem som börjar längta till våren redan nu, för det är typ så jag känner där någon gång strax efter midsommar – då är jag i regel redo för vinter. ”Våren och försommaren: Vi hade en kul tid, men nu tycker jag det är dags för er att ta med er er vän högsommaren med fuktig luft, uppsvullna ben och svettblank hud och gå hem.” Som en vårförälskelse liksom. Kort och intensiv, hahah.
Jag är en tjocka-koftor-och-mössa-kind of girl, helt enkelt. Men det får ju gärna vara soligt så att jag kan gömma mig bakom mina solglasögon ändå.

Det här inlägget kändes ju inte alls särskilt random, nejnej.
Back to work.

Min lilla apa som jättejätteliten apa.

(Ja, jag kallar Lilly för min apa av flera olika anledningar – ingen är dock att hon ser ut som en(; Men hon kan vara en vrålapa och en klätterapa ganska ofta… Bland annat därifrån kommer det, haha.☺)
Det här var INTE igår! 
(För igår fyllde ju den här lilla på bilderna typ 9 månader gamla bebisens lillasyster 2 år!)

Hahah, jag kan inte komma över hur REN och len och fin Ninis (gosedjurskaninen) var här! 😀 Och han ser så stooor ut mot lilla Lillyn! De båda har förändrats en del under de här snart 6 åren – men de hänger fortfarande ihop!♥HEJ KÄRLEK.

Kärt barn har många namn, sägs det ju.

Hahaha! Det här gjorde mig bara så full i skratt. Jag läser inte Anita Schulmans blogg, så jag hade missat det här. Det som fick mig att skratta var att det faktiskt var första gången jag hörde/såg någon använda uttrycket FREDAGSTROSOR utöver jag själv. Hahaha.
Jag tänker INTE skicka en bild till Anita och inte heller berätta i detalj om dem här, men för någon månad sedan, förra gången Sofia var hemma och vi träffades, så diskuterade vi just detta när vi vandrade runt bland underkläderna inne på Lindex. Jag kan väl säga såhär: Det jag kallar ”fredagstrosor” kallar Sofia – och även Natha, vet jag sedan tidigare 😀 – för något annat, relaterat till en viss tid på månaden (om ni fattar vad jag menar). Men det vi menar är att det är bekväma trosor, helt enkelt. Inte den minsta lilla stringen direkt, så att säga. Sedan behöver de ju inte vara urblekta och söndertvättade, utan bara… sköna!;D

Annoyed

Facebook är översvämmat av bitterhet (det verkar vara högsäsong för det just nu)  och instagram förstörs av spammare som verkar tycka att det enda hela grejen går ut på är att ha en jävla massa followers men enbart typ två bilder som de googlat fram.  Från att ha varit typ beroende så har jag tappat lusten de senaste dagarna eftersom varje bild man lägger upp leder till att jag måste spendera de närmaste minuterna efteråt med att ”delete &  report:a”  spam. 
Så irriterande och inspirationsdödande. 🙁

Finklädd

ellos.se

Den här tunikan tycker jag verkligen om! Jag tröttnar dock lätt på den där ljunglila tonen, så jag skulle nog köra på svart och ha färgglada accessoarer till den och, för att variera looken lite, ett kul skärp kanske.
Trist att jag ju har köpstopp på kläder just nu:( Men vem vet, med lite tur kanske den ligger på rea till jul?;)

Vinden viner

HEJ!
Min plan är att vara klar med veckans plugg på torsdag kväll, så att jag kan ta långhelg tillsammans med Tobbe. De har något konstigt system på företaget han jobbar på, så de jobbar ibland på ”riktiga” klämdagar, men får den där lediga dagen vid något annat tillfälle istället. Så på fredag har han en sådan dag = långhelg. ☺
Mycket att göra för mig nu, med andra ord.

Annars så är idag en speciell dag eftersom vår lilla solstråle till trasselsudd JOLENE fyller 2 år! Jag har ingen aning om hur det har gått till, för det känns som om det var betydligt mindre tid sedan lillalilla Lilly blev storasyster. Konstigt det där;)

Lördagsmorgon

GOD MORGON!
Ahhhh jag börjar äntligen återvända till livet, hehe. Jag, Natha och Jocke hade en vinkväll som skulle varit en vinkväll men som blev ändrad till spelkväll när vi blev så få, som sedan alltså blev en vinkväll ändå… eftersom vin är så gott… och lite spelkväll också faktiskt! Jag vann två av våra tre frågesportomgångar! Firade båda vinsterna med lite Gangnam style. 😀

Dock så hade Jockis bara rött vin hemma när mitt vita tog slut och rött vin = DÖDEN för mitt huvud dagen efter.
Nu är jag dock som sagt på väg tillbaka, efter fyra alvedon,  två koppar starkt te, två mackor och ytterligare två Finn Crisp.☺
Nu ser jag fram emot en lugn och skön lördag.