Tjejfest i mina öron i höst

Jag har nu förhandsbokat följande tre ladies kommande plattor:
 – Miley Cyrus ”BANGERZ” (hahaha hon är så utflippad just nu. Älskar ´na.)
 – Katy Perry ”PRISM” (hon har snarare taggat ner och återgått till sin ursprungliga stil. The California Gurl is DEAD! Moahahaha)
 – Lady Gaga ”ARTPOP” (Gaga är ju Gaga. Och det säger ju allt. Även om hon har en hyfsat ”normal” < för att vara Gaga > look just nu så kommer hon vara klädd i en dammsugare nästa månad, typ. Och det är ju därför vi älskar henne, right?)

Dessutom har jag beställt Jewel´s NYA JULSKIVA!! ”Let it snow: A holiday collection”. Hennes förra, ”Joy: A holiday collection” är ju en av mina favoriter och på den här så bjuckar hon bl a på ”Silver bells” (kan aldrig gå fel), ”I´ll be home for christmas” (samma där) för att inte tala om min om-jag-var-tvungen-att-välja-en-enda-julsång-att-lyssna-på-i-resten-av-mitt-liv: ”Have yourself a merry little christmas”. Ahhhh!!
Medan ”Joy” var mer spirituell i sitt låtval så är ju ”Let it snow” mer klassiskt (l)ju(v)lig. OCH DET GILLAR VI. *vansinnigt lyriskt fniss*

Molntäcke över staden (men årets sista lyxkryssare ligger för ankar här idag)

Jomen hej hej hej,
hoppas måndagen behandlar er väl?
Jag sitter och har superångest med min programmering. Pendlar mellan att halvgrina och tänka att jag hoppar av skiten nu så att jag kan söka igen sedan och att vara arg över att de ska göra allt så krångligt. När jag väl har skrivit ett program som gör exakt det som det ska så inser jag att de ju vill ha en klass och en main-modul. Hela mitt program är i en och samma fil. AAHHHHHHH.

På det är jag förkyld och har dessa förbannade visdomständer vansinneständer som gräver hål i mina kinder och i mitt förstånd. Wääähhh.
Sjukt gnällig idag alltså. Återkommer senare, om jag överlever programmeringen. 🙁

Ett stort steg för mänskligheten.

SER NI MJÖLKEN?^
Och jag lovar, jag hällde den på gröten sedan. Den står inte bara där för syns skull. Det var FANTASTISKT gott. Lyfte fram smaken i gröten och gjorde den ännu bättre. Blablabla och allt det där. Mycket nöjd är jag. Känner mig som en ny människa. En människa som har mjölk till sin gröt. Stenhårt.

Nu ska jag gå och lägga mig för jag är så trött att jag är helt dum i huvudet. God natt!♥

Att programmera i panik är ingen höjdare.

Jag har inte hunnit plugga något alls den här veckan, fram till idag då. Jag har jobbat mycket dagtid och kursboken kom inte förrän igår, så jag har verkligen mild panik nu. Måste få in första uppgiften så fort som möjligt. Gah!
Det är ju sådär måttligt lätt att plugga när man är så stressad att man liksom vill göra allt på samma gång: läsa bok, kolla på kodexempel i mjukvaran och skriva kod.
Okej. Aaaaandas.

Köldknäpp

Hej hej hej hej.
Idag blev det jättekallt. Ja, sådär så att jag var tvungen att ta fram jackan. Inte jeansjackan eller baseballjackan, utan den riktiga, fodrade jackan. Håhåjajaja. (sa den gamla tanten) Och mitt handeksem ballade ur totalt (med stor hjälp av den sjukt dåliga luften ute i frakten på jobbet också, förvisso) så så fort jag slutade jobba så fick jag snällt knata in på apoteket och köpa hydrokortison och en annan handcreme som ska rädda mig. MY SAVIORS!

Oh well.

Jag lyckades äntligen lägga vantarna på ett nummer av den återuppståndna tidningen CHIC! Jag är SÅ GLAD att de är tillbaka! Som glossigt magasin också, jäääähh.

Jag jobbade 9-17 och Tobbe jobbade hemifrån, så för en gångs skull fick jag komma hem och känna doften av mat på spisen = lyx! Och dessutom riktigt, riktigt fantastico svamprisotto! Finaste du.♥

Hollywood time!

Dagens bästa nyhet måste ju vara att Gunilla hoppar av Hollywoodfruar! Jag orkar inte ens titta när hennes inslag är, blir så sjukt illa till mods bara av att se henne. Ugh.
Men Hollywood-stunden är ju helig ändå förstås. Och den obligatoriska koppen te som ingår;)
Usch, det syns inte direkt på bilden (tack och lov) men det syns på mina händer att jag haft mycket att tänka på den senaste tiden. Mina naglar är så sorgligt nerbitna att de knappt ens kan kallas stumpar. 🙁 Jag gör det utan att tänka på det när jag är fokuserad. Oh well.

♥ Gröt! ♥

porridge, cardamum, tea, breakfast, home sweet home, månses design

God morgon!☺
Jag är inne i en sjukt oinspirerad period när det kommer till mat och i synnerhet frukost. Vilket är ytterst beklämmande eftersom JAG ÄLSKAR FRUKOST! Frukosten är ju på riktigt den bästa måltiden på dagen! Men det är ju också väldigt lätt att köra fast i rutiner när det kommer till den. De senaste veckorna så har mina frukostsmörgåsar (allt som oftast Wasas mörk fullkorn, rostat) smakat papper och min grekiska yoghurt med müsli/flingor har växt i munnen. Jag har verkligen bara pliktskyldigt tvingat i mig frukosten eftersom jag aldrig skulle tänka tanken att gå utanför dörren på morgonen utan att ha något i magen. (Ja, om jag inte känner för att få svimningsattacker inom loppet av några timmar förstås.)
Men så idag hände något. Jag vaknade och var helt sjukt sugen på gröt! Jag har inte ätit gröt till frukost – med undantag från juletider, förstås – sedan jag gick i mellanstadiet och mamma alltid kokade gröt till mig i ottan innan hon åkte till jobbet. Sagt och gjort: Jag ställde mig och kokade grahamsgröt med kardemumma.
Och jäklar i min lilla låda vad mätt jag blev! Nu måste jag bara öva på att ha (soja)mjölk till gröten, för det blir lite torrt när man äter bara gröt såhär på morgonen… Och nej, jag har alltså inte mjölk till min gröt. Jag slutade dricka mjölk när jag var typ sex-sju år. Jag kan fortfarande inte dricka soja – eller mandelmjölk bara som det är, trots att det är en helt annan typ av dryck – det är något som tar emot liksom. Men nu ska jag jobba på att ha det till min gröt åtminstone, okej? Jag ska hålla er uppdaterade om jag gör några framsteg. 😉

17.41

Jomen heeej!
Den här dagen har verkligen varit så himla… höst.Ja. Bara just så. Fantastiskt. Äntligen!
 Jag tog en promenad på förmiddagen och gick över stan på vägen hem och köpte surdegsbröd (det godaste med valnötter) på Konditoriet till soppan som jag ska börja med NU. (Så fort jag publicerat inlägget dårå.)
Har bakat ljusa kokosbollar och druckit te och läst Dan Brown. Dagen har liksom gått så himla fort men ändå inte. Oh well, jag har inte tid att svamla mer här nu, måste ju fixa suppe! 😀 Tjingtjing!