It’s official!

Moaaaaahohahuu…

Det är INTE utan lite ångest jag skriver det där ”jag flyttar-inlägget” på dearjessies.blogspot.com, men det är med pirr i magen. Jag har verkligen velat fram och tillbaka om jag ens skulle byta portal eller om jag bara skulle peka den bloggen till domännamnet. Jag gillar verkligen blogger och har absolut inte haft något problem med dem – bortsett från en del trix och fix som inte vill sig när det kommer till det rent visuella, alltså html och css:en. Samtidigt så har jag  jobbat en del i wordpress nu och börjar faktiskt känna mig bekväm i deras mjukvara eller vad man ska säga… Så till slut (igår!!) så bara kände jag att JAG KÖR! JA BA KÖÖÖUUR! Men efter fyra år på blogger känns det allt lite sorgligt… SOM TUR ÄR så är ju heeeela arkivet från den bloggen överfört hit, så egentligen är det ju inget som jag lämnar bakom mig. Om jag saknar blogger för mycket så kan jag trösta mig med att julbloggen ligger kvar där, och jag trooor åtminstone att den ska få fortsätta göra det. Hehe, vi får se hur det här går, liksom.

Vissa detaljer kan komma att ändras här, ni kan väl hojta till om det är något som verkar heeeelt koko… eller typ… är fult, eller så. En grej som jag är medveten om är att om ni läser på en surfplatta (i a f iPad mini) så syns inte headern ordentligt. Har inte riktigt haft tid att klura ut varför än. Dessutom så syns det inte när jag har markerat för att få fet text! Mystiskt.

I och med överföringen från blogger till wordpress så är det lite hejsansvejsan med typsnitt och så i inläggen – även det är oklart varför. Så är det i alla fall. Jag hoppas ni har överseende med sådant nu i början!  Fick ingen studiero förrän jag åtgärdat det. Nu jävlar ser det ut som jag vill!! 😀

Gose

 

Nu måste mamma plugga upphovsrätt, toodles my loves!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *