Watermelon rosemary lemonade♥

pink lemonade, watermelon, lemons, stevia, rosemary, flowers, tone it up

Vi hade vattenmelon över från i helgen och jag kan erkänna att jag kan vara lite väl kinkig när det kommer till frukt. Den ska vara superfärsk, annars kan jag liksom inte låta bli att rynka lite på näsan när jag äter den. Sorry I´m  not sorry! Jag kan bara inte med det där mosiga som blir efter ett tag, även om smaken är som vanligt. Ugh, ryser lite bara av att tänka på det.

Jag hade dock en baktanke med vattenmelonen redan från början, d v s att göra lemonad. Hur kan man inte bli sugen när ett TIU-mail med länk till det här inlägget trillar ner i inboxen på fredagen? Ni hittar receptet där! Jag tror att jag använde lite mer vattenmelon än det står i receptet, jag måttade inte utan skar bara upp det som var kvar och mixade. Jag använde inte heller färsk rosmarin för det hade vi inte hemma, utan det fick duga med torkad. Jag använde agave och stevia. Sommar på flaska: Ta-daaah!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *