Mina nya följeslagare:

Jag berättade ju att vi varit och provat ut och köpt nya jeans till mig och att jag nu hittat modellen jag älskar och tänker hålla mig till så länge det är möjligt, Diesel Skinzee. Bara några snabba kommentarer om dessa raringar:

1) Kvalitén på tyget vid hällorna är under all kritik. Tjejerna i butiken berättade att de också haft sönder varsitt par och varit i kontakt med Diesel om den sugiga kvalitén – jag hade sönder dessa i provhytten. Men det här var det enda paret i min stl som de hade inne och på samma sätt som när jag träffade Tobbis så kände jag att NOPE, this is it, jag ska ha dessa om jag så måste gå över lik. Typ. Så vi fick 10% rabatt, åtminstone. Vilket ju var trevligt eftersom de då kom ner i samma pris som de övriga paren jag testat och tyckt var okej.
Jag ska sy fast den där hällan men har inte kommit mig för än.

2) Jag tycker det prickiga fodret i fickorna är så gulligt. ♥ Klar bonus på det.

Okej, that´s it. Jag tänker samla på mig dessa i så många tvättar som möjligt. Nästa gång vill jag nog ha de ljusgrå. De är underbart tunna, stretchiga och mjuka. Just som jag vill ha det!

jeansLove

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *