Det går bra nu, vinden har vänt.

glencoco
Det är så sjukt. I mina ögon är det det, åtminstone. Först kom jag ju in på Nackademins nya utbildning för Frontend-utvecklare och i fredags kom ju antagningsbeskeden till högskola/universitet och då kom jag in på mitt förstahandsval, Webbutveckling på distans på Mittuniversitetet. SÅDANT HÄNDER INTE MIG, okej? Att helt plötsligt behöva VÄLJA mellan två fantastiska, roliga och inspirerande utbildningar – det är liksom inte ett problem jag ens förväntat mig att behöva ta tag i. Åååååhhhhh. Ångestens KVAL. Gah. Lyxproblem. Men fortfarande i sanning: Problem. Jag kan inte tänka för mycket på det, för då blir jag lite gråtfärdig av tanken på att jag måste välja bort något som jag är så lycklig och tacksam över att ha antagits till. (Hahahah, på riktigt.)

Jag tror att jag har bestämt mig för Nackademin nu iaf. Jag har tackat ja till min plats där. Sista svarsdagen är ju imorgon, liksom. Men som sagt, om jag tänker för ingående på Mittuniversitetet som jag drömt om i typ två år nu, så blir jag alldeles supervelig igen. Känner mig typ som Rory i Gilmore Girls, när hon väljer Yale framför Harvard – som har varit hennes drömskola sedan hon var liten. Ni hajar dilemmat, liksom. Men jag känner mig ganska säker ändå. Och har nog gjort det ända sedan jag sådär oväntat blev antagen till Nackademin. Bara tanken att inte läsa på distans, vilket förvisso passar mig väldigt bra och inte har varit något problem – men som i längden blir väldigt ensamt, väger tungt och känns både uppfriskande och jätteläskigt. Men jag jobbar ju på att ta mig ur mina comfort zones och då är att börja pendla  till Solna ett stort steg! Hahah.

Med andra ord så känns det som om mitt liv kan sammanfattas med Petter-plattityder just nu.
DOCK så var karman förstås tvungen att jämnas ut en liiiten aning, så i fredags kväll kom någon magbakterie och hälsade på och har däckat mig över helgen. Börjar återhämta mig lite nu, blev faktiskt hungrig och fick i mig lite soppa för några timmar sedan. OCH den har fått stanna i kroppen! WIN.

3 reaktioner på ”Det går bra nu, vinden har vänt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *