Imorgon är det oktober.

1) Den där backen... Det var inte igår man gick där, inte. Tänk att man knatade den varje dag till och från skolan fram till 5:e klass. Duktiga vi var. 2) Min lilla hamnstad. Fan vad jag gillar dig. 3) Lina & Livia! 4) Lavelndel och humlor i höstsolen utanför vår port. 5) Yours truly. Ta-daaaahhhhh.
1) Den där backen… Det var inte igår man gick där, inte. Tänk att man knatade den varje dag till och från skolan fram till 5:e klass. Duktiga vi var.
2) Min lilla hamnstad. Fan vad jag gillar dig.
3) Lina & Livia!
4) Lavendel och humlor i höstsolen utanför vår port.
5) Yours truly. Ta-daaaahhhhh. Alltså… Tröjan är ny. En svinvarm sak från H&M.

Idag har jag:

hängt lite uppe på Sandhamn, med Lina och lilla Livia. 🙂 Jag upplevde en nostalgitripp av ganska överväldigande grad av att åka 854:an hela vägen upp till Sjögången. Oh my gosh. Det fick mig att tänka på stalltiden, främst. Jag står fast vid min plan att jag någon gång i framtiden ska ha en avdankad travare att lunka runt på i skogen. Finns inget mysigare än att gunga fram på en hästrygg bland träden. (Möjligtvis kvällen före julafton/julaftons morgon då.) Något av det jag minns bäst är doften i sadelkammaren. (Jag och mina doftminnen, ni vet.) Nysmort läder, knarrandet när man lyfte ner sadeln från dess plats, klirrandet från tränset när man hängde det över sadeln och kånkade ut med det i stallgången.
Det är synd att ridsporten är så kostsam att många liksom utesluts pga det, för det är verkligen typ VÄRLDENS bästa hobby som lär en att ta ansvar och ger så himla mycket tillbaka i form av kärleken till och från djuren.
Promenerat ner på stan från Sandhamn. Återigen: Nostalgi.
Gjort en ny räd mot apoteket och – efter tips från Jessika som kommenterade på gårdagens inlägg – köpt hem ytterligare en uppsättning salvor och krämer. Hahah.
Handlat underkläder och ett skärp på Lindex.
Fått ångest över inköp på Lindex. Studentbudget, Jessica. STUDENTBUDGET! (Skärpet var dock ett nödvändigt ont.)
Lyssnat på julmusik. OH YES, YOU HEARD ME.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *