You can hear it in the silence/ You can feel it on the way home/ You can see it with the lights out

bilder via weheartit

Bra dagar den här veckan. Med ”1989” som ständigt soundtrack, såklart. Så episkt jävla bra. ORKAR INTE!
Så. Bra dagar. Bortsett från att jag slår fulrekord, typ. Tiden att piffa till sig är hyfsat begränsad på morgnarna alltså… Och luften på pendeln är halvsnäll mot hyn. Kombinera detta med dåliga hårdagar och vi har en MAGISK mix. Oooooh well. Imorgon får jag sova iaf. Åh gud, hur skönt ska det inte bli? Jum-jum-jum.

… och med det sagt: God natt!

Snabba tankar efter den bästa löprundan på länge:

– Du är inne i ett jävligt bra flow om du kan finna det igen (flowet alltså) efter att trampat rakt ner i en djup vattenpöl och blött ner ena benet upp till knät.

– Kommunen borde verkligen satsa på en ljusslinga längs med grusvägen borta vid katthemmet. På det viset skulle man kunna undvika att trampa i djupa vattenpölar och bli blöt upp till knät.

– Är det bara jag som känner ett starkt behov (som jag dock står emot) att high five:a mötande löpare när man passerar varann? Ba: YOU GO! FORTSÄTT SÅ!

HELGEN – ett svep baa

Fredag

AW med detta SPEXIGA gäng. Det finns för många bra bilder för att bjucka på alla… så jag ger er två halvbra alltså.
aw med fendrarna
aw med fendrarna
Med tanke på att den första drinken intogs vid halv fyra och jag, Patrik och Henrik åkte hem halv åtta så var åtminstone jag och Henry lite paranoida över att åka tåg… ensamma. Fulla. TÄNK OM NÅGON FÖRSTÅR? Jag var väldigt, väldigt rädd när P klev av i Älvsjö.
wharrgggaarbll
Måste säga att konversationerna med dem är ganska… intressanta såhär i efterhand. EHEHEHE.

Okej, vidare!

Lördag

Vi åkte till Haninge och köpte en ny diskmaskin! Ohh jääääh.
PEPPEN på denna bild alltså! Känner ni den? KÄNNER NI?
Innan vi åkte:
Jag: ”-Taylors nya skiva kommer om en vecka!!”
Tobbe: ”-OKej.”
Jag: ”-Så nu måste vi lyssna extra mycket på RED för att fira det!”
Tobbe: ”-…”
Den som inte kör är dj! Tills jag tar körkort, då ändras nog den regeln.

Igår kväll firade vi Tobbes morbror och kusin som har fyllt samt fyller år på tisdag. God mat och mysigt sällskap. Efter det gick vi hem och kollade på veckans SoA.

Söndag

Ja, utöver att lyssna på ”Glory of love” så har jag fikat med Matilda. Efter det så gick vi in på Hemtex och de hade massor av fina grejer – såklart eftersom mitt konto innehåller väldigt lite grejer för tillfället, så att säga.

 

kaffeeeee

Jag gillar verkligen den här kartong-räven. Vill på allvar fråga om man kan få köpa en? Titta så fint den tittar på mig.
Reven räv..?

 

Gosinos
Efter att jag sagt farväl till Matildus så tog jag en promenad (och lyssnade på ”Glory of love”, ofc) och när jag passerade ett hus som jag länge sagt är MITT hus så såg jag att det var visning där. WHAT IN THE NAME OF F*CK? Ni ska ju inte sälja än! Ni ska vänta tills jag har pluggat klart och vi ska köpa hus!
Wäääähhhhhh.
Gick hem, in på hemnet och satt därefter och grinade blod över att det är precis så fint inuti som jag hade föreställt mig att det skulle vara.

Ikväll har vi haft söndagsmys till två avsnitt Once upon a time. Vi ligger efter… p g a SoA. Förra hösten så kollade vi ju i princip bara på det, rakt igenom. Alla andra serier sköts åt sidan. Men nuså. Lagom för en söndag.

Så vad mer kan man säga? BRA HELG! Nu tackar jag för mig och går och lägger mig. PUSS!

Episkt på så många nivåer!

Peter Cetera – The Glory of love

Hörde den här på Lugna favoriter i bilen igår. Jag kände inte igen den från min Chicago-samling (för den formligen skriker Chicago) vilket fick sin förklaring med det faktum att det faktiskt bara är Peter Cetera från gruppen/bandet som har gjort den här 80-talsgoingen. Älskar låten! Älskar videon! Har inte sett filmen!
Peters hår. Peters tänder – och de har en framträdande roll i videon, I gotta say. Peters awkward dance moves i videons slutskede. Maaaaaaaaaaaaaagiskt! Blir så lycklig av sådant här!

Tack-kortet (och mitt tal)

Jenny & Jens bröllop
Idag fick vi väldigt fin post: Tack-kortet från Jenny och Jens. Utöver det fina, fina fotot på min vackra storasyster och hennes make så var även vårt lilla familjefoto med – samt en flashback till en av mina mest nervösa stunder i hela mitt liv: mitt tal. Blir lite kallsvettig bara av att se bilden. MEN jag klarade det utan att svimma, och alltså darr på rösten hör ju till när ens syster gifter sig, så är det bara. Är väldigt glad att jag gjorde det iaf, hur skräckinjagande jag än tyckte det var. Jag improviserade faktiskt till och med lite. Men mest höll jag mig till mitt manus. Ni har det här nedanför om ni är nyfikna! 😉

Mitt tal till Jenny & Jens på deras bröllopsdag:

Jag vill börja med att dra den där klyschan: Jag är ingen  talare. VERKLIGEN inte. Jag är en skribent och en läsare, men inte talare. Det FINNS risk att jag svimmar inom den närmsta minuten. MEN eftersom min storasyster är en av de viktigaste personerna på jorden för mig, så trotsar jag detta och a) hoppas på att mina bordskamrater tar emot mig om jag svimmar och b) tänkte dela med mig av ett citat som jag har översatt fritt från en kille som de flesta av er nog känner till, som heter Bob Marley. Jag tycker det stämmer in fint på brudparet, men framförallt går det att applicera på alla som delar ett liv. Det lyder som följer:  (och ni får ursäkta att jag läser innantill)

”Han är inte perfekt. Det är inte du heller och ni två kommer aldrig att bli perfekta.
Men om han kan få dig att skratta åtminstone en gång, få dig att tänka till två, och om han kan erkänna att han bara är en människa som kan göra misstag:
Håll fast vid honom och ge honom så mycket du kan.
Han kommer inte att citera poesi, han kanske inte tänker på dig varenda ögonblick, men han kommer att ge dig en del av honom som han vet att du kan ha sönder.

Gör inte det. Såra honom inte, ändra inte på honom och förvänta dig inte mer utav honom än han är förmögen att ge dig. Analysera inte sönder det ni har.

Le när han gör dig lycklig, skäll på honom när han gör dig arg – och sakna honom när han inte är med dig.
Älska ordentligt när det finns kärlek att få.

För perfeka killar – de existerar inte, men det finns alltid en kille som är perfekt för dig.”

Så. Utan omsvep skulle jag därför vilja skåla för min PERFEKTA syster Jenny – och den PERFEKTA killen för henne, Jens!