Programmering och sånt

Yo!
Behandlar helgen er väl? Hoppas det. Personligen har jag en ganska angenäm helg so far. Nu har jag precis slagit läger vid mitt skrivbord för att få undan lite skoluppgifter. Bilden är förvisso från i fredags e.m (vill inte vilseleda er här liksom) men upplägget är detsamma, jag har bara inte hunnit fixa något kaffe eller te än. 😉
Tobbis håller på att skruva ihop ett skåp (närmare bestämt det här) och jag ser fram emot slutresultatet. Skåpet, tillsammans med mitt nya skrivbord, är lite av slutförandet av vårt data/gästrum – finally! Bara tre år efter att vi flyttade in. Hehe. Min vision är att rummet kommer se mer uppstyrt ut – och inte lika rörigt eftersom våra kokböcker och det som just nu står på och under ett litet Malm-sidobord ska in i skåpet. Det kommer bli faaaaantastico.
Studier

Ok. Nu – programmering.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *