Calling in sick

Calling in sick
Jomen hejsan hejsan.

Här sitter jag och är sänkt av något så fullständigt VÄNTAT som min årliga snart-är-det-jul-förkylning. Den kom faktiskt tidigare än vanligt i år, så det är ju alltid något. Nu kanske jag hinner bli helt frisk till julafton? (peppar peppar) Jag försöker ta hand om den så gott jag kan redan nu. Urggh. Förmiddagen spenderades med att sova till 10 (!!!!) för att sedan förflytta mig till soffan med te, Awkward-maraton (tack, TiVo-Jax!) och allmänt slöande. Typ hostande och snorande. Yay. MEN jag plockade fram YC’s ”Christmas memories” för att trösta mig lite, så det doftar typ nybakta pepparkakor här hemma åtminstone. MyZ deluxe.
Nu ska jag försöka göra lite nytta. Tjing, tjing!

Och så är det måndag igen.


Yo!
Ni vet när håret är så skitigt att det typ har blivit rent igen (fast ändå inte alls) som av någon mystisk kemisk reaktion?
Aaa. Jag är där. Fast ska hoppa in i duschen om några minuter, så att man kan ta på mitt hår utan att få helt blanka fingrar efteråt igen. Grattis till mig!

Jag gillar min nya XL-mugg från Indiska som jag tröstshoppade i fredags. Såååå mycket! 😀 Jag har stått och tummat på de där muggarna förr, men inte slagit till. Det krävdes att det kom ett mönster som inkluderade text för att jag skulle bli kär på riktigt! ”Sån eee jaaaag!” som Blankens/Swanberg skulle uttryckt det.

Jag är så irriterad på PM:et som vi jobbar med just nu eftersom det tar tid från mig som jag kunde spenderat med DAI. Hehe. Heeeh.

Men okej, nu vet ni att jag lever! Puss!

Dragon Age Inquisition-dagen

torsdag-i-november
Heeej!
Jag och mina anhängare enades igår om att stanna hemma idag. Jag var inte så svårövertalad där, för jag sov apdåligt natten till igår och inväntar ju då DAI idag… Om posten någonsin kommer?! Gaaaaahhhhhhhh. Så många timmar som slösas bort på att inte spela.

Puff tyckte att jag sov för länge idag istället. Han väckte mig genom att peta mig i ansiktet med tassen och upprepade detta så fort han märkte att jag somnade om. Jag tog mig upp, tog en slö, utdragen frukost i soffan och funderade på hur och när jag ska plocka fram adventpynt. Jag tror att jag sätter upp ljusslingan på balkongen i helgen åtminstone. Som uppvärmning. 🙂 Jag är väldigt sugen på att baka årets första lussebullar också… Aa. Tror att det blir så.

NU KOM POSTEN SÅ NU SKA JAG SPELA! HERRÅÅÅ

Surviving my return to saturn

wrecking_ball
Yo.

Jomen hej.
Som ni kanske förstått så är allt inte tipptopp just nu. Det är svårt att blogga på som vanligt när hela livet är allt annat än som vanligt. Det har äntligen börjat rulla på lite med julbloggen igen åtminstone, så om ni vill höra ifrån mig så är den ett hett tips just nu. 🙂

Jag tar en dag i taget just nu. En fot framför den andra och så upprepa det. Jag försöker vara optimistisk. Jag vill hålla känslan på bloggen positiv och uppmuntrande (jag har ett annat betydligt mer privat forum där jag kan skriva av mig), så jag postar grejer som gör mig glad. Eller hoppfull. Eller, kanske i en dålig stund bara något som är vad det är. Men som sagt, om det verkar lite tyst och dystert så… är det för att jag till stor del är det. MEN. Som sagt. Julbloggen är min lilla pärla. En tacksam distraktion.

Puss.