Nästa jul:

– vill jag inte vara ledsen för det FÖRSTÖR JULEN LIKT EN FUCKING GRINCH.
– ska jag försöka engagera mig i paketleken igen, för Jenny tycker den är så rolig och jag blir ledsen av att se henne bli besviken när jag inte vill vara med.
– ska granen fram igen och den ska vara EPISK.
– ska jag inte glömma att ta fram småtomtarna heller (de brukar komma ner från vinden några dagar före granen).
– ska jag baka minst tre batchar lussekatter, så att de inte tar slut så fort (åt just den sista. Ville nästan gråta under tiden).

Det gör på riktigt ont i mig av tanken på att den här julen är över. Att det är ett helt år kvar till nästa. Åååååhhhhhh. Jag längtar så mycket redan.

Have yourself a merry little christmas ♥

Hej kompisar och GOD JUL!

Ni vet väl att det är julbloggen som gäller fortfarande? Jag hojtar till när jag är tillbaka här på heltid igen. Jag hoppas att julen behandlar er ömt och kärleksfullt och att ni äter gott och får fina julklappar eller annan form av uppskattning som gör att ni känner er älskade. [insert fler härliga klyschor här]

Jag ville bara sprida lite julstämning här också, istället för allt depp. Här nedan har ni mig och granen. Den äkta, jättefina granen hos pappa & Kerstin. Det är granlöst här hemma i jul, det har inte känts rätt att plocka fram den när jag är så nere. Jag saknar den dock. Ångrar lite att jag inte tog mig tiden att ta fram den. Det hade varit väldigt mysigt. Nåväl. Jag längtar till nästa jul, då ska granen fram igen och få extra mycket kärlek, jag lovar.

God jul 2014

Här är mina godisar, precis innan TOMTEN-TOMTEN-TOMTEN!!!! kom. Ohhhhh, spänningen!!
Julafton 2014
Och idag tog vi sovmorgon. Till tio. WILD AND CRAZY MF’S!♥
Juldagen 2014

Okej, nu ska jag ta tag i något annat. Puss!

Veckan före jul (!?)

Twinkle twinkle

Ganska glad idag faktiskt. Typ peppad på LIIIIVET för första gången på länge. Nästa vecka är det julafton!? Eeeeeehhhp! Jag har some serious julklappshopping att göra den här veckan. Om en stund ska jag dock pausa lite i pluggandet och ge mig ut i regnet och blåsten för att fika lite med le wimmie. Jag fryser redan. MEN det är värt det. Såklart. 🙂

Alltså. Lite snö nu vore ju onekligen trevligt. Jaaa. Ge mig snö.

Ooohhh-nsdag?

Idag!
Idag mina vänner så kan det ha slagits gemensamt trötthetsrekord för mig och mina bitches (aka Henrik och Patrik).
Och vaaad kan passa bättre då än att bygga ett pepparkakshus utav två färdiga hus-satser vilka båda är trasiga?
… Jaa, det mesta. Men jag och Henry gjorde det ändå! Vad gör man inte för klassen?

Kommer vi att vinna skolans pepparkakshus-tävling? Tveksamt. Men vi har åtminstone BIDRAGIT!

Whatwhatwhat

Mjauooh deer
Hej hej hej!
Idag är det tentaplugg som gäller. Fast jag har extreeemt svårt att foka på det. Den här kursen har inte varit den bäst uppstyrda och det är nog hela klassen rörande överens om. Oh well. Nästa vecka börjar vi med HTML och CSS – hurraaa!
Idag tänkte jag försöka mig på en springtur, den första på nästan två veckor. Förkylningen känns avklarad nu. PEPPAR PEPPAR. Weeeeee.

Okej. Plugga lite nurå.