Who wanna go first?/ I had them pushing daffodils

Yo!
Helgen var verkligen BÄST från fredag till söndag. Fo realz. Men låt oss titta på ett event som äntligen blev av, efter en hel hösts försök till uppstyrning: Klassfesten!

Fisksoppa
Jag och Henry möttes upp innan för att få något i magen, samt för att fördrinka lite. Det blev fisksoppa. Med extra surdegsbröd! VIKTIGT.
Jomen skål
En ”jaha, skål då?”-selfie.
Hur många minuter är en centimeter ?
Jaa, alltså hur många minuter går det på en centimeter vin? Hahah. (Det beror uppenbarligen på hur salongs man är efter det förra glaset.)
Henry!
Det var för många fina bilder på Henry så jag fick göra en mashup.
LE BITCHES-SELFIES
Le Bitches ♥
GRUPPSELFIE #1
GRUPPSELFIE #1
GRUPPSELFIE #2
GRUPPSELFIE #2
Finast
Och resten av helgen spenderades med denna stiliga karl! 😀

Så jaa. Vilken vettig människa skulle ha något att klaga på idag? Nä, just det.

In life, if you don’t risk anything, you risk everything.

kaffeeeee
”En selfiefest utan dess like” pt 233

Yo.
Jag skulle ha åkt in till skolan idag, men ställde in det och tog en SNOW DAY. Såå. Dagen so far kan sammanfattas med kodning, kaffe och mjukisar. Och old school RiRi på spotify! Hade glömt bort ”Take a bow”. Den är grym! Och ”Breakin’ dishes”.

Kaffe kaffe kaffe kaffeeeeee. Över å ut!

Så många skärmar.

miijauu
Yo.
Idag blir det minsann inte riktigt ljust, va? Nope.
Det blir mycket stillasittande vid datorn just nu, gärna koncentrerat framåtlutad med en fokuserad/irriterad rynka mellan ögonbrynen i jakten på att koden jag skriver ska bete sig som jag vill. När den här utbildningen är över kommer jag att vara redo för Notre Dame, nedbruten och kutryggig.

Januari är en underlig månad. Överlag känns det alltid som att man bara väntar ut den, liksom. Stillatigande och beslutsamt så bara stövlar man på framåt, bara för att få den överstökad. Februari är inte mycket att ha heller, ärligt talat. Oftast är jag fortfarande bitter över att julen är över och det är så långt till nästa. I mars så börjar jag vakna till liv igen.
Fast i år så är nog januari underligare än någonsin, av många anledningar. Inte så konstigt iofs. Men det är inte dåligt. Tvärtom. So far har januari varit den bästa på länge, trots rådande omständigheter. Jag tror på 2015.

Åh, måste bara slänga in en mysbild från i lördags! Hahah. Jag och Matilda var på väg att gå, men så kom vi på att vi hade lite Håkan queue:at, så när introt till ”Nu kan du få mig så lätt” strömmade ut ur högtalarna så lutade vi oss tillbaka, lade benen i kors exakt samtidigt och ba ”BUT FIRST: HÅKAN-MYS”.
Det var fint. Det var en fin kväll med fina människor. Som alltid.
När Håkan kommer så stannar man

I went from zero to my own hero

Utdrag från min dagbok på ett annat forum, en dryg vecka tillbaka:

Såhär i efterhand känner jag mig så jävla stolt att jag härdade ut över jul och nyår. Det var nog det tuffaste jag varit med om och jag har mått så vedervärdigt och känt hur tomheten och hopplösheten liksom slukade mig inifrån. Men jag härdade ut. Jag gjorde det. Tack vare mina vänner, till stor del, ja. Men jag var ensam mycket och jag hanterade det. Ibland bra och ibland dåligt, men jag hanterade det och jag härdade ut. 

Cause baby I could build a castle/Out of all the bricks they threw at me/And every day is like a battle/ But every night with us is like a dream

Yo.
OKej, det var längesen vi gjorde något sånt här så LÅT OSS GÖRA DET NU!
Lite random bilder från veckan, here you go:

Jag och Puff bäddade rent igår. Bort med tomtelakan och in med mer krispigt vitmönstrade igen, yaaay! Men först var vi ju tvungna att vila lite.
puffgos

SOLEN. Tänk vad mycket det gör ändå. Jag och Henry enades om att köra sovmorgnar när vi tar oss till skolan den närmaste veckan, som ärt vikt åt ett avslutande projekt i html/css-kursen. Så solen har strålat både igår och idag när jag rullat in i Stockholm… och när jag åkt hem med. Det är den här tiden på året det verkligen går upp för mig hur mycket ljuset faktiskt betyder. Dock så har det varit en TRÖTT vecka.

stockholmssol

SÅHÄR trött:
Kaffe kaffe kaffe kaffe kaffeeeeeee♥

KAFFEEE

I tisdags efter skolan spenderade jag kvällen med att kolla på medan Danne tatuerades. Och jaaa, bilden är suddig – DEAL WITH IT. Det var mysigt.

Danielmoj

Det har även varit en vecka med en stor första gång: Min första matlåda till skolan! Jag var så STOLT idag. Stolt och sparsam.

MATLÅDA

 

Bilden är förvisso från trettondagsafton, men Lilly fyllde 8 år i tisdags!! HELT OBEGRIPLIGT. Ja. Det var ju just hennes 7-årsdag och jag ojade mig över att hon nyss fyllde 6? Åh. Bästa lilla tjej.

Lillyn!

Okej, över å ut. Imorgon är det freeeedag! PUSS!

Cats got sass
Jag tyckte dekalen var rolig eftersom vi har jobbat med SASS i skolan den senaste veckan. Insåg dock att det var ett ganska smalt skämt, så att säga.