/Band-aids don’t fix bullet holes/

BLÖÖÖÖHHHHej hej hej hej hej.
Jaha ja, det blir intressant att se vart denna bajsmacka till dag kan ta oss. Har typ ett classic case of vakna på åt helvetes fel sida idag. Vill DÖDA.
Det ser ut som FAN här hemma eftersom jag inte städat ordentligt sedan typ… julas? Om ens då. Men jag måstemåsteMÅSTE foka på programmeringsuppgifterna jag inte har gjort innan jag ens får tänka på att ta tag i att städa – och de tar alltid typ fyrdubbelt så lång tid än jag tänkt mig. Min hy är härligt februari-gråvit, sådär så att man ser översminkad ut oavsett hur lite makeup man duttar på, eftersom det är jämförbart med att måla med starka tuschpennor på vitt papper. Det är DEN veckan också, så jag känner mig som fläskobert med typ 5 liter vatten i kroppen som skvalpar runt. Typ. Och detta är faktorer utöver en annan, tyngre och större, ett just nu överhängande stressmoment som är lättare sagt än gjort att lösa.
Ni hajar.
KUL va? Känner ni er inte TAGGADE och tacksamma för att ni surfade in här? Höhöhö.
Aja.. Det brukar bli bättre. BRUKAR. Men just nu vill jag bara dra något gammalt över mig (och anlita en städfirma).

 

Men jo, det är klart det blir bättre. Men inte just precis nu.
Över och ut.

Återträff med en gammal (fiktiv) vän.

Bridget Jones Mad about the boy
Såg nu att redigeringen blev rent ut sagt apkass på bilden, ledsen att den är blurrig och ful! #fail

Nappade åt mig den tredje Bridget Jones-boken när jag stod i kön på Willys i lördags. Jag har tänkt skaffa den sedan den kom ut, men så har det inte blivit av. Jag har hört lite blandad kritik om den, bland annat hos Josey , så det är nog skälet till att jag inte gjort mig någon brådska. Det låter liksom så… avlägset den Bridget man är van vid. Men nuså! Måste bara läsa ut boken jag läser för tillfället först.

Jag är aldrig riktigt i synk med Bridget rent åldersmässigt, känner jag. Jag läste de första två böckerna om och om igen från att jag gick i nian och genom gymnasiet och i dem så är ju Bridget 32-33. Nu när jag börjar komma ikapp henne där så går hon och blir 51(!). Typiskt.
Älskade verkligen de där böckerna – och filmerna. Jag blir helt nostalgisk av att tänka på dem. Jag kan se den gula, tummade pocketboken med de där röda läpparna ligga på nattduksbordet i mitt flickrum framför mig, hur tydligt som helst. Av någon anledning så ger det mig vårkänslor.

Oh well. Jag får återkoppla till detta när jag faktiskt läst boken. Nu ville jag bara dela med mig av min förväntan! Heehe.

/Like a stranger/ vanish like a vapor/

Yo.
Var tog helgen vägen egentligen? Inte för att jag klagar – för min del kan veckan få snabbspolas fram till torsdag nu. But still! Det var nyss fredag ju.
Jag har haft en minst lika mysig söndag som lördag, I gotta say. På förmiddagen promenerade jag och le wimmie ute på Lövet, på eftermiddagen hämtade jag min cykel hos pappa och Kerstin, för pappa hade fixat den efter att kedjan hoppat i torsdags morse. Han fixade till lite annat också, bytte några trasiga ekrar och sånt. Nu är den som ny! Söta pappa alltså. ♥
Som avslutning på dagen så stack jag ut och sprang. Det blev drygt två mil totalt den här veckan. Trots att jag har varit en liten tröttvante så har det ändå funnits en del spring att finna i benen, med andra ord. Duktiga ben. *klappar på*

Söndagsmiddag: Scramble på ägg, spenat, ruccola, haricot verts och soltorkade tomater med veggie-filéer.
Söndagsmiddag: Scramble på ägg, spenat, ruccola, haricot verts och soltorkade tomater med veggie-filéer.
Träning och kvällste.
Träning och kvällste.
Söndagsmys. Faktiskt.
Söndagsmys. Faktiskt.

Nu tänker jag sova skiten ur sängen. GOD NATT!

En lördag i februari

Yo!
Idag kom min Bobo (aka Lina) på besök! Vi fikade och snackade skit i ett par timmar. Eftersom senaste gången vi sågs (mer än att springa på varann på stan) var i september, så fanns det en del att gå igenom, så att säga.
Jag stressade ihop en blåbärspaj i sista minuten, ett skrälle som faktiskt blev riktigt lyckat om jag får säga det själv. Degen innehöll en magisk mix av bland annat stevia, chiafrön, macapulver och fullkornsmjöl. Let’s call it en SUPERPAJ ba. Till det: Mascarpone blandat med vaniljkvarg och lite extra vaniljsocker.
YES.
Lördagsfika!

Ikväll har jag inte gjort många knop. Jag har… spelat sims och druckit te. WILD TIMES AT HÖJDGATAN!

Mjauuu
”En selfiefest utan dess like pt 387:ish”

You make me sing oh la, la, la/ You make a girl go oh oh/ I’m in love

Heeeej!
Idag har jag lyssnat på den här låten och haft vårkänslor:

Och så har jag följt med le wimmie till ett möte och därefter gjorde vi en av de saker vi gör bäst: Fikade! Goff goff goff. Finaste Sofia, alltså. ♥

le wimmie♥

Fika på Xoco

 

Innan jag högg in på fikat fick jag dessutom höra en efterlängtad röst och allt blev bara ännu bättre. Liiivet! … OCH imorgon är det fredag! #WHATWHAT