/It’s just another manic monday/

Manic monday starbucks
Eftersom att jag hade några minuter att slå ihjäl mellan tuben från slussen och pendeln vidare till Karlberg imorse så fick det bli den TOTALA måndagslyxen, aka en venti Caramel macchiato på sojamjölk från Sssssstaaaarbucks. Den behövdes verkligen. Vi har ju för fasen inte haft en på-plats-i-skolan-måndag sedan typ den första veckan i höstas! Vi är i CHOCK den här veckan, inte vana vid att behöva vistas bland större samlingar av människor såhär i början av veckan.
Detta märktes på nivån under samtalet vid lunchen, kan inflikas. Till och med Patty såg förfärad ut vid några tillfällen – det om något är ett tecken.

Jag har bestämt att ge mig själv ledigt från löpning idag. Jag är verkligen bara alldeles för trött och jag är fasen värd att stå över ett pass utan dåligt samvete: I fredags kväll var jag ute och sprang i regnet medan andra satt hemma och myste i värmen framför typ Let´s dance, exempelvis.

Mm. Johohoorååsåatteeehh.
Lite te och macka på detta rå.

… och fredagsmys

pussycats frullis på mellqvists

Sjukt efterlängtad fredag detta, faktiskt. Sov som en prinsessa, fast för kort. Vi var på bio igår kväll och såg Whiplash, så det blev sent. Men det var det värt! Filmen var bra, men uppriktigt sagt så gjorde de långa musikavsnitten mig väldigt sömnig. Jazz är inte min kopp med te, så att säga. Detta till trots så uppskattade jag verkligen filmen.

Vid åtta idag så mötte jag upp le wimmie för myslyxfrulle. Vi åt som om det inte fanns någon morgondag! (Men det gör det! Och då är det vinkväll!!) Så rackarns mojsigt var det. ♥ Perfekt inledning på en frrrrrrredaaaag, fo sho.

Vi kom undan pendeltågsstrul tack vare Sofias pappa som plockade upp oss i Farsta. GULD VÄRT! Ooooch nu är jag hemma hos kissemojerna och längtar till läggdags. Så trött.

Vår och virr i gamla stan

2015-03-26 10.54.22-1

2015-03-26 10.54.13-1

Heeeeej!
Igår fm var jag och snurrade i gamla stan för en spännande grej. På vägen från tunnelbanan TILL stället jag skulle till fick google maps ändra sin rutt 4-5 ggr. När jag gick därifrån så sa de uppmuntrande: ”Men nu är det lätt! Nu går du bara höger när du kommer ut, sedan rakt ner!”.
Och jag skrockade lite åt dem, klev ut genom dörren… och gick utan att tänka mer på det åt vänster. ARGGHHHH.
Okej, sedan skulle jag till Nacka. Den resan inledde jag med att kliva på tuben åt fel håll. Insåg dock detta redan vid Östermalms torg, så det hade kunnat vara värre, but still. Väl vid Slussen så gick jag fram och tillbaka från ena änden av perrongen till den andra i jakt på bussarna till Nacka. Det är LÅNGT. Till slut frågade jag en gullig tjej i biljettluckan som superpedagogiskt förklarade hur jag skulle gå. Om jag ser henne igen ska hon få en kexchoklad för att hon var så GO och GLAAAAD. Hehe. (OBS! Ej ironisk. Ytterst, nästan gråtmilt tacksam över att hon ej behandlade mig så nedlåtande som jag förtjänade i den stunden.)
Alltså. När jag väl satt på bussen kokade det verkligen i mig. Och det var inte min gamla hederliga kollektivtrafikstress – har kommit över den så gott som helt någonstans sedan jag började pendla till skolan, slog det mig (alltid något!) – utan det var ren jävla frustration över hur hopplöst vimsig jag kan vara. FFS.

Mmm. Aaaahh. Ehmm. Men iaf. På vägen tillbaka till tunnelbanan i gamla stan så fastnade jag framför den här söta blomsteraffären. Det såg så härligt parisiskt ut med de prunkande blommorna ute på gatan.

Och på tal om det så blev jag stoppad av en chic fransk dam som bad mig ta en bild på henne på stortorget. Som den skeptiker man blivit så var jag fascinerad över att hon litade på att jag inte skulle springa iväg med hennes kamera (en Samsung Galaxy!!!!). Fint. Nästan rörande ju. Det finns hopp för mänskligheten!

comfy

Snölördag i mars
Älskar verkligen lördagar som den här. Att få vakna och ligga och dra sig i sängen framför Nyhetsmorgon. Gå upp och rosta bröd, brygga te och fixa kaffe, mysa in sig i soffan och bara låta dagen rulla på. Inga måsten, bara mys.

Jag har handlat en jäkla massa juice-frukt (blodapelsiner, grape, citroner, lime) och känner mig sådär lite för nöjd över hur häääärligt det ser ut när fruktfatet är fyllt så till bredden. Sedan blev det lite naturgodis idag… också (även igår). Hehe.

/He got that super bass/

Vårkänslor och ”Super bass” på repeat. Eftersom gårdagen var en rövdag utan dess like så var det svårt för den här dagen att inte vara bättre, men den levererade ganska bra faktiskt. Branschdag i skolan med mingel med en massa intressanta och kul företag som kan vara framtida praktik och/eller arbetsplatser (med lite tur).
Nu är det läggdags för ett stycke trött liten kaka (moi). Puss!

sofflus

 

Blöörggh

Tenta imorgon. Hade planerat att gå i affärer och sedan ta en aw med le bitches efteråt, men tack vare irriterande omständigheter så skiter det sig, så det är bara att göra tentan och sedan åka hem för ett möte i Nynäs.
Anyways. Har preppat för en riktigt bra frulle imorgon, fixat TIU-drink och pressat grapefruktjuice. Kanske skulle koka ett ägg också? Hmm.

Har lite kvar att pressa in i huvudet. Vet bara inte hur. Är så fruktansvärt trött på att plugga nu.
Eller: Är mest trött på att ha den här jagade känslan i kroppen (i stort sett) hela tiden. Förhoppningsvis kan den släppa taget om mig snart.

Tyyyp så.

/Your string of lights are still bright to me/

Yo!
Min rygg kommer troligen att hata mig senare idag, men jag kände inte för att sitta vare sig vid skrivbordet eller köksbordet idag, utan soffan fläkte ut sig så förföriskt och inbjudande och jag kunde inte stå emoooot! Ett tag åtminstone… Oh well. Soffan är alltså min pluggbas för dagen.

Jag hade alarmet ställt på 06.30 men snoozade på riktigt till 07.30 utan att ens märka att det gick igång var tionde minut. Sedan snoozade jag fullt medvetet ytterligare en halvtimma. Eheheheee. Jajaaa, alltså jag har tentavecka och behöver min sömn, okej? Jag kommer ändå att sitta uppe på kvällarna och plugga så det jämnar ut sig. *intalar mig själv*

Alltså igår förmiddag när jag satt på tåget hem med solglasögonen på för att inte bländas av solljuset så slogs jag av en… ja, låt oss säga en uppenbarelse. Jag kände det lite som att hela det senaste året hade lett fram till detta beslut.
Jag blev helt uppfylld av tanken och kunde knappt bärga mig tills jag fick skutta av tåget ta tag i detta omedelbart.
Jag googlade fram lite inspiration för att så snabbt som möjligt kunna få vad jag sökte och tog tåget till Nynäshamns station istället för Nynäsgård (okej, jag skulle faktiskt möta Nathalujz för lunch, men hade det inte varit fallet så hade jag alltså suttit kvar de extra två stationerna ändå för mitt viktiga uppdrags skull) och halvsprang nästan upp till centrum och in på Kicks. Där jag köpte en klarröd läppenna. Inte läppstift, för det är verkligen inte min grej. Men den perfekta klarröda läppennan. *swoon*
Mitt 28:e år på jorden har handlat om att ta mig ut ur mina comfort zones, så det här var PÅ TIDEN! Så jävla WILD N CRAZY e jahh! *whoooo:ar*

red-lip-thing
Dagens ducklips-tentaplugg positionerat i soffan och gårdagens röda läppar-relaterade pussmuns-storhetsvansinne.

Okej, nu: Kaffe och plugg. Pussssss!!!