Jessica beklagar sig över SL

Yo.
Mjääähhhp mjääähhp mjäähhp. Min energi rann av lite när jag skulle åka hem och inte kom längre än till Centralen. Därifrån var jag tvungen att ta tuben för att kunna åka vidare från Stockholm södra.
Alltså alla dessa jävla VÄXELFEL bryter ner min själ, bit för bit. Från att ha haft en förbluffande – ja, rent anmärkningsvärt – smärtfri pendlingshöst och vinter så har den senast månaden bjudit på något strul varje vecka. Och för varje onödig, extra timme jag tvingas slösa i väntan på tåg eller ombord på försenade tåg, desto mer känner jag att jag kommer närmare och närmare brytpunkten då jag kommer att bli… extremt bitter på SL. Milt uttryckt.
Den där frustrationen när man verkligen behöver komma hem och sätta sig och plugga och tågen strular så att du riktigt kan se hur betydelsefull studietid rinner iväg på att i princip bara stå och trampa på en tågperrong – det är inte okej. GAAAHHHHHH.

Okej, idag var de åtminstone bra på att informera om vad som gällde. Det ska de ha cred för.

Åhh vad jag bara vill gå och lägga mig på sängen och blunda en stund… Gah.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *