Jessica tittar på tv

Igår kväll när jag kollade på Hollywoodfruarna så började jag till slut nästan oroa mig för att mina ögon skulle fastna i ett oskönt läge eftersom jag himlade så mycket med dem. Det har tydligen blivit min nya grej. Jag sitter och rullar med ögonen medan jag har min tekopp under näsan. Irriteras och förfäras över dumheterna jag beskådar i rutan. Skämskudde-ögonblicken. De uppenbart utstuderade ”spontana sägningarna”.
*himlar med ögonen och pustfrustar irriterat*

En bra grej var att jag kom in lite sent i programmet, så jag fick spola tillbaka på TiVon. Vilket ju även innebar att jag kunde spola förbi de längre sekvenserna med Gunilla. Usch. Helst skulle jag bara ha Maria hela tiden. Hon kan få tuffa runt och vara mysig i en timma, vad mig anbelangar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *