Kärlekens färg är mattgrå

VARNING: Sminknörderi aka ett tjejinlägg! Ointresserade herrar fortsätter på egen risk.

Tänk ändå att det kan vara en sådan skillnad på en penna och en annan. Jag använt Max Factors grå kajalpenna de senaste nästan tio åren. Den är den bästa jag provat, och jag har testat många, både billiga och dyra (under mina långa svåra resor genom livets djungel) .
När jag haft ”svarta perioder” eller vill vara lite extra skarpt inramad så har jag använt mig av Make up stores svarta kajal. Älskar den.
Nu har jag iaf skaffat Make up stores grå kajal. Och den är ju allt jag någonsin drömt om! Den har alla egenskaper jag uppskattar hos Max factor-pennan PLUS lite till. Framförallt sitter den på plats.

Älskart.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *