#måndagstriss [May the fourth be with you]

bra grejer på en måndag

Heeeej!!

En snabb triss med bra grejer, denna muliga men ändå så härliga måndag, den första i maj.

1 + 2) Jag gillar verkligen Garants lösviktste. Jag brukar ju vara kräsen och lite snobbig när det kommer till mitt te, åtminstone på hemmaplan, men vi köpte hem de här till Danne och jag blev så såld att jag helt enkelt fick duka under för min egen (terelaterade) självgodhet och köpa hem dem till Drömmis också.
Stora, fina teblad, fyllig smak, BRA (studentanpassat) PRIS… Plus!!! Snyggt formgiven förpackning (överlag på Garants grejer faktiskt, bra jobbat!). Ja. Jag gillar´t verkligen.

3) Älskar när man gör fynd i sina egna gömmor, så att säga. Mina fina ”Bookmark”-koppar från Indiska står undangömda längst in i mugg/glasskåpet, så de används alldeles för sällan. Blir glad varje gång jag kommer på att de finns där. Minns ju jakten på dem, från att jag sett dem på någon blogg (eller var det någon av hembilagorna till kvällstidningarna?) tills jag slutligen fann de två sista på Indiska i Nyköping när vi var där för Pulias student. Aaaahh. Fond memories!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *