*FANGIRLING OVER HERE*


Men jaaaa-ja-jaaa!!! Alltså. I KID YOU NOT: För bara ett par veckor sedan tänkte jag på att jag verkligen skulle bli SÅ JÄVLA GLAD om Taytay släppte ”Wildest dreams” som singel och därmed gav oss en snygg video till den. Redan första gången man hör den så känner man ju att den bäddar för det liksom. ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR den här låten.
Det är ju helt stört att det snart är ett år sedan ”1989” släpptes. Jag har lyssnat på den konstant sedan den kom. It never gets old liksom. Jag relaterar till låtarna HELA TIIIDEN. [editerar bort evighetsrant]
Albumet har en så speciell känsla över sig: Det kom liksom precis när jag behövde det.

Anyways. Jag blev så lyyyycklig när Taylor då typ veckan efter att jag önskedrömt om att detta skulle bli hennes nästa singel, offentliggör att det är just vad den är. SAMT tease:ar för en video som ser helt magisk ut.
Ooooch så igår släpptes den. OCH DEN ÄR UNDERBAR. AAAAAHHHHHHH.

Another day, another selfie

another-day-another-selfie
Heeeeeej!
Ojojoj. Jag vet. SOM ni har saknat mig. Undrat var jag hållit hus. ”Varför bloggar hon inte?”, ”Har hon dött?”, ”Har hennes internetleverantör, telefonoperatör och skolnätverk kollapsat på en och samma gång?” och så vidare.
Men nejdå. NI KAN SLUTA OROA ER! Jag lever i allra högsta grad! Såpass att jag faktiskt inlett årets julbloggsäsong redan, lite sådär försiktigt (fast ändå inte försiktigt alls, faktiskt). Så det, plus att vi jobbar med ett projekt i skolan har gjort att jag helt enkelt inte haft tid att uppdatera er om mitt spännande, händelserika liv (…).

Men ja. Ovan ser ni som ett potpurri av vad veckan bjuckat på. Från den första bilden som illustrerar vårt missnöje när vi måste vänta på att kaffet bryggs i skolans restaurang vid 10-rasten (det ska vara preppat och klaaaart!!!), med ett härligt svoooschande genom eftermiddagsboost, soluppgångar, ett festligt (rent genialt) instagramkonto, lunchpaus i projektjobb, kattgos, ännu mer projektjobb, löpning, häng med systrar och gullungar, lördagsmorgon med katter och frulle till en rafflande final idag med kaffefestival på Mosebacke med lilltrollet.

En bra vecka, sammanfattningsvis. Alltså… En bra vanlig vecka. Den har haft en hög lägstanivå, så att säga. Imorgon flyttar Julia tillbaka till Örebro och det tycker jag är rövigt för det har varit så himla fint att henne på så nära håll hela sommaren. ♥

Okej. Hej.

A lil’ checkin’

söndagYo.
Ville bara ttitta in och säga att jag lever och har haft en MYCKET bra helg so far. Tog liksom helg redan i torsdags kan man säga… Såååå följaktligen behöver jag göra lite nytta idag, för samvetets skull. Vi var en sväng i Visby fredag-lördag och direkt när vi kom av båten igårkväll åkte vi vidare till en fest, så hjärnan känns lite mör alltså… MEN what to do! Det gäller att finfördela kvoten av leva life och allvar! YOLO för fan!
Okej, vi hörs sen kompisar. Puss!

Knacka kod för glatta livet

myz

Yo.
Dag två tillbaka i skolan och Robert ville skaka liv i programmerarhjärnorna som vilat under sommaren – dvs typ 60% av oss i klassen. Först körde vi lite code in the dark med html/css (du får en mockup, alltså en bild eller en skiss på en hemsida, som du ska koda utan att ta upp och förhandsgranska under tiden du skriver koden under en begränsad tid). Det var inget superkomplicerat och var en bra övning för att tina upp oss. Sedan körde vi en laguppgift (bli klara först) som jag, Henry och Markus vann. Jääähhhjj! Ooooch sedan en avslutande uppgift i javascript som fick mig att slita mitt hår lite, men efter lite svärande och hjälp av mah bojz så fick jag till det.

Jag är extremt nöjd med min nya dator än så länge. Så… Älskar jag min Mac? Ja. Lika mycket som jag skulle älskat en pc som var lika smidig, lätt och okomplicerad. Alltså… lika mycket som min stationära pc? Hmmm. Ja. Faktiskt. Jag tror nästan det.
Det jag försöker säga är nog helt enkelt att övergången från pc till mac inte varit så kännbar som jag befarade. Typ… inte alls. Och om eventuella frågetecken uppstår så har jag ju alltid någon i klassen att fråga. Grrrreat.

Första skoldagen, jääähhjj!

skolaigenweeee
Åhhhh, vad mysigt det är att vara tillbaka i skolan igen, med bästa klassen och en massa taggning på vad hösten har att erbjuda. Jag är heeeelt slut nu och har dessutom en svullen hals som bör kureras omgående, men det göööör inget! Är glad som en liten ponny på grönbete.

(Drog dessutom med mig Henry och Patty till NK för att köpa te & kaffe innan jag åkte hem. Vem behöver maaaat när man kan lägga sina sista slantar på ordentliga varma drycker?)

Easy like sunday morning

Hej buddies!
Idag är det verkligen en sådan där skönt avspänd söndag i ordets rätta bemärkelse. Det blev inte supersent hem från DG-festen igår, jag var hemma vid halv två. Jag var i princip nykter då, så jag pysslade med lite annat innan jag somnade som ett ljus vid tre. Jag var helt slut i kroppen. Dålig sömn natten innan (pga en sjukling bredvid mig), häng i solen på dagen och så fest med aktiviteter hela eftermiddagen och kvällen var en bra mix för att sova som en sten inatt, helt enkelt.
Nu ska jag nog sticka ut på en liten löprunda tror jag, innan jag fortsätter med småfixandet här hemma. Imorgon börjar ju skolan igen och jag ser verkligen fram emot det, både att plugga igen och att träffa min klass. 🙂
Återstår att se hur härligt det känns när alarmet ringer 05.30 imorgon igen, men den första dagen bruuuukar ju inte vara något problem… Heeeeh.

Fredagskänslan

Morgonteet är ju alltid det godaste.
Kanske är det lite extra gott just på fredagar?
(I det här fallet med solen strålande in genom fönstret och Drop Dead Diva på netflix… samtidigt som man slöbläddrar i lokaltidningen.)
2015-08-14 10.11.03-1

Den här helgen blir bra. Fredagsmys med Daniel nu och DG-fest imorgon – med sjukt bra uppslutning från både nya förmågor och oss gamla rävar! Det ska verkligen bli sjukt trevligt.

Ha en fin fredagskväll kompisar. Puss!