Another day, another selfie

another-day-another-selfie
Heeeeeej!
Ojojoj. Jag vet. SOM ni har saknat mig. Undrat var jag hållit hus. ”Varför bloggar hon inte?”, ”Har hon dött?”, ”Har hennes internetleverantör, telefonoperatör och skolnätverk kollapsat på en och samma gång?” och så vidare.
Men nejdå. NI KAN SLUTA OROA ER! Jag lever i allra högsta grad! Såpass att jag faktiskt inlett årets julbloggsäsong redan, lite sådär försiktigt (fast ändå inte försiktigt alls, faktiskt). Så det, plus att vi jobbar med ett projekt i skolan har gjort att jag helt enkelt inte haft tid att uppdatera er om mitt spännande, händelserika liv (…).

Men ja. Ovan ser ni som ett potpurri av vad veckan bjuckat på. Från den första bilden som illustrerar vårt missnöje när vi måste vänta på att kaffet bryggs i skolans restaurang vid 10-rasten (det ska vara preppat och klaaaart!!!), med ett härligt svoooschande genom eftermiddagsboost, soluppgångar, ett festligt (rent genialt) instagramkonto, lunchpaus i projektjobb, kattgos, ännu mer projektjobb, löpning, häng med systrar och gullungar, lördagsmorgon med katter och frulle till en rafflande final idag med kaffefestival på Mosebacke med lilltrollet.

En bra vecka, sammanfattningsvis. Alltså… En bra vanlig vecka. Den har haft en hög lägstanivå, så att säga. Imorgon flyttar Julia tillbaka till Örebro och det tycker jag är rövigt för det har varit så himla fint att henne på så nära håll hela sommaren. ♥

Okej. Hej.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *