Borta jättebra

… Men hemma är ändå bra fint. Det har verkligen varit en SÅ MYSIG vecka, jag har inte haft tid att längta hem som jag annars lätt gör oavsett hur härligt jag har det. Men när 4G-nätet kickade igång på telefonen när vi gluffade i oss av frukostbuffén på båten och vi därefter gick ut på däck och latade oss lite i solen medan vi gled genom Stockholms skärgård… Ja. Hemma är ju trots allt hemma. Och när tjejen på Starbucks på centralen kommer ihåg en och frågar hur man har haft det på resan så känns det liksom himla fint.
Bonus på det: Jag hade ett ”frikort” på valfri dryck som jag fick för några veckor sedan och glömt använda! Som musik i en ekande tom post semester-plånka.
DESSUTOM har tågen börjat gå igen! Ingen ersättningsbuss! (ehhmm, peppar peppar)
Hallelujah!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *