Förmiddagstriss

Yo!
Ett stilla konstaterande, föga nytt eller förvånande egentligen, men ändå: Jag är reklamfolkets stereotypa drömkonsument. Jag är SÅ LÄTTKÖPT när det kommer till reklam. Ja, förutsatt att den är rätt gjord, såklart.
Sköljmedlet Lenor är ett lysande exempel på smart marknadsföring. Har ni sett reklamfilmen? De tar ju fasta på att dofter är mer än just bara dofter – det är upplevelser, fångade i minnen. En kvinna skelar drömskt ut i tomma intet medan hon sniffar på en sjal som hon bar på vad man kan gissa är första dejten med hennes kille. Jorå. Man kan bokstavligt talat se hur hon återupplever stunden!
Så. Jag vet att jag inte är ensam om att kunna spendera liiiiite för lång tid i sköljmedelgången i mataffären. Dock så brukar det alltid resultera i att jag tar samma som alltid (Comfort creations, hooollaaa!), men igår!! IGÅR! Då kände jag hur den där reklamfilmen till slut lyckats inception:a sin väg in i mitt undermedvetna och jag fann mig själv stå och sniffa drömmande på Lenors ”Gold orchid”. Jag kände dock att den var lite för murrig och höstig, mer för stickade plagg liksom, så jag slog till på ”Spring awakening” istället. Alltså… namnen. Hahaha.
Som sagt. Lättköpt.
Men alltså på riktigt. Mamma använde alltid äppeldoftande sköljmedel när jag gick i högstadiet och jag blir fortfarande som en tonåring i själen igen när jag känner den doften. Dessutom minns jag att en kompis tvingade sin mamma att köpa samma sköljmedel som killen hon var kär i använde, för att hon skulle kunna sniffa på det och dagdrömma. Hahah. Det ÄR ju något visst med det där. Lenor har fångat det.
2015-08-10 11.20.44-1

Kolla vad gullig Puff var imorse:
2015-08-10 09.21.40-1
Jävlar i min lilla låda vad jag är kär i den där katten alltså.

Imorgon har jag en omtenta, så jag spenderar dagen med att plugga och dricka kaffe. Känns helt okej ändå; Jag har några ”måsten” inbokade i början av veckan, men sedan är jag ledig. Och så är det DG-fest på lördag! 🙂
2015-08-10 11.26.49-1

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *