… and I tell you all about it when I see you again

Hej buddies!
Veckorna springer iväg. Imorgon avrundar jag den tredje veckan på praktiken(!!!!!), liksom. Huh?! Jag är faktiskt mer aktiv på julbloggen nu, så saknar ni mig för mycket under mina MIA’s här så kan ni alltid skutta (klicka er) dit. Kom å mys ba! 😉 Några snapshots från vad som pretty much fyller mina dagar för tillfället:

2015-10-15 07.31.35
Alltså SJÖRÖKEN på Lidingö har varit MAGISK these days. Sådär så att när bussen åker över bron till Ropsten så ser man hur alla liksom ser upp från sina mobilskärmar, pausar och stirrar ut på den. (Jag står och ler fånigt långt i förväg eftersom jag redan spanat in den såhär i förväg från Dannes balkong.)

2015-10-14 10.18.25
Egentligen en missvisande bild, för jag dricker betydligt mer kaffe på praktiken än te. Men teet är ju mer fotogeniskt.

2015-10-01 13.11.06
Detta fönster på kontoret alltså. DETTA FÖNSTER. Som vi debatterar om dess öppna alternativt stängda läge. Jag och Elias öppnar det hela tiden eftersom vi tycker att det blir sjukt dålig luft på kontoret, vilket leder till huvudvärk och allmän lökighet. Lisa sitter dock dumt till samt är frusen av sig överlag, i draget som uppstår. Så hon kämpar för att det ska få vara stängt. Ja. Dessa konflikter i vardagen alltså. Pust.

2015-10-15 20.42.20
… och det är ju ingen nyhet, men när jag inte är på kontoret eller hos Daniel så är jag hemma och gosar med den här gostussen. Lizzie har fortfarande inte behagat komma hem dock. 🙁

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *