The Queen is back

IMG_20151028_145355

Jag hade verkligen börjat tappa hoppet. Från att någonstans ha hyst en säker känsla av att hon skulle ta sig hem förr eller senare så började jag de senaste dagarna att vackla. Tanken slog mig att jag kanske inte skulle få se henne igen, någonsin. Aldrig få ”boop!:a” på den där lilla suriga nosen, klia hennes lilla haka eller känna hur hon strök sig mot mina ben när jag bredde mina frukostmackor igen.

Och så trillar det in ett mail. Och sedan skriver en gammal kollega på facebook. Skickar en bild. Och hjärtat exploderar nästan. Otvivelaktigt är det min Lizzie!! Ren tur att jag jobbar hemifrån idag. Det var liksom meningen. Åhhhhh.

Hon är mager så att man nästan skär sig på de utstickande benen när man klappar henne, men hon är sig lik i övrigt. Älskade lilla katt! Herregud vad lättad och lycklig jag är. Kan liksom inte riktigt fatta att det är sant.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *