?BALMAINIAAAA⭐️

Satt kl 10.00 (nej, okej, snarare 09.59) och uppdaterade h&m’s hemsida om och om igen utan att bli insläppt. Fram till för ca 20 minuter sedan, alltså nästan tre timmar senare var detta ett av mina pågående projekt på datorn, kan man säga.
Googla en grej, uppdatera hm, skriva lite kod, uppdatera hm, testa koden, uppdatera hm, eventuellt ändra kod, uppdatera hm oooch så vidare i en evighetsloop.
Tills för 20 minuter sedan alltså, då jag otroligt nog släpptes in på hemsidan och ännu mer otroligt lyckades klicka med mig både bootsen och solglasögonen som jag spanat in till kassan. KOM TILL MAMMA BA.

Nu återstår att se om de är så fina att de får stanna kvar med mig. Men MISSION COMPLETE för dagen så att säga.

#hmbalmaination

1 reaktion på ”?BALMAINIAAAA⭐️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *