Radioskval och måndagsvibbar

2015-11-02 09.07.22-1
Åh hej!
Separationsångesten från katterna imorse alltså. Den var inte NÅDIG. Jag ska sova hos Daniel idag, så längtar redan efter dem sååå mycket! Haha.
Jag sov suuuuperdåligt inatt. Hade först svårt att somna igår, sedan sov jag sådär så att det känns som att man inte sovit alls, ni vet? Och så vaknade jag såklart vid 04.45, trekvart innan alarmet ringer. Och Puff låg bredvid mig, precis som han gjort hela natten, och man känner bara att man skulle vilja stanna i sängen åtminstone halva dagen och bara gosa (fast det skulle han ju inte acceptera, han vill ju ha mat). När man sedan somnar om så sover man bättre i de där 40 minuterna än man gjort på hela natten: så störigt.
Nåväl. Jag var inte SÅ trött då när jag gick upp, men sedan timman före lunch så kom sömnbristen ikapp mig känner jag. Ouf.
Ett ord: Kaffe.

Jag försöker wrap my head around faktumet att DET ÄR NOVEMBER. Fina, underbara november. Nästa månad är det juuuul!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *