Le interweb? Är du fortfarande där?

HEEEJ BUDDIES!
Hohoho… skrev jag utan att tänka på det (true story!!). Nu är det jul igen och jag har trivts som en liten firre i vattnet. Min diet den här veckan har bestått av lussebullar och socker (i julgodis), utöver min vanliga ägg & kaviar-fruktkuse till frukost dårå.
Ooooch det har inte ändrats mycket igår och idag, speciellt eftersom jag nu är SÅ JÄVLA FÖRKYLD. Laga mat finns inte på kartan och därmed basta.

De senaste dagarna har jag knappt tänkt på att internet existerar. Julbloggen hade inlägg som var schemalagda, så där rullade det på ändå. Men julen har annars haft en riktigt härlig sort-of-nedkopplad (så nedkopplad man nu kan vara år 2015) stämning som rått. Så nu kände jag att jag kanske skulle öppna datorn och undersöka om internätet överhuvudtaget fanns kvar?
Det gjorde det. Tuuuur.

Snapchat-4937770732711692442

Jag hoppas att ni har haft en BÄST jul! Eller HAR, såklart. Den är ju faktiskt inte över än.

2015-12-26 09.31.43-1
Puff!

Som ett litet julkort så bjuckar jag på den här skärmdumpen, som faktiskt är från förra julen, men fortfarande får mig att skratta. Daniel, jag, Lizzie & Puff som dansande julnissar. Så vackert att man blir rörd. Grattis i efterskott på födelsedagen Jesus!
2015-01-01 12.29.13

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *