Sista praktikdagen är här.

Snyftis på det. Har verkligen varit en jäkla berg- och dalbana, tufft med pendlandet, långa dagar och saker som inte blev som det var tänkt. MEN overall så har det, såhär när jag blickar tillbaka på de här nästan tre månaderna, varit extremt lärorikt ändå, mest faktiskt på sätt som jag inte hade förväntat mig.

Bild 2015-12-17 kl. 10.43 #2
Piggar upp inlägget med en sån häringa FIN ”när jag speglar mig i webcamen”-bild! (här vill jag se huruvida tofsen behöver dras åt eller ej)

Det ska iaf bli SÅ SKÖNT med jullov. I klassens gruppchat har stämningen blivit avsevärt muntrare den sista veckan, när man har sett ljuset i tunneln liksom, haha. From imorgon vill jag bara mysa, äta lussebullar och pussa på katter, kille och systerdöttrar. FAN vad jag längtat efter den här julen alltså!!

Okej, nu måste jag faktiskt göra lite slutgiltig nytta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *