Concealer och pärlor, aka grejer jag blir glad av

Alltså hallå!! HUR BRA är det inte att Make Up Store äntligen gjort om förpackningen till deras concealer? Den som var en trio-palett förut. Nu har de gjort så att varje nyans får en egen förpackning i pennformat istället, vilket åtminstone för min del är betydligt mer prisvärt.  Jag använder aldrig upp i den rödrosa nyansen, sällan den gula men alltid den neutrala eftersom den har en så himla bra nyans som matchar min likbleka hy väldigt bra. Detta var såklart sjukt störigt eftersom prislappen är ganska saftig. Viiiilket leder oss till: HUR BRA är det inte att de gör om förpackningen nu??? ?? ASBRA. Just precis.
2016-01-29 14.26.28

Idag hämtade jag ut mina nya pärlor! Ohhhh. Ska nog sätta mig och pärla lite nu faktiskt. #nördporr??
2016-01-29 14.42.32-1

Burrrrr

Heeeejsan!20160128_111950-picsay
Jag tvingade mig ut och sprang en motsträvig sväng nu på fm, för att liksom sparka igång mig själv plus skönt att ha det gjort innan jag sätter mig med plugg. HERREJÄVLAR i min lilla låda vad det blåser. Var som att springa på ett löpband stundtals: Man ba knotade på men det kändes inte som att jag kom någonstans. Urrrgh. Helt mör när jag äntligen kom hem igen.
Ska tona också, men det får vänta till lite senare. Jag har blivit sjukt ofit efter ”the holiday seasons” moffande och sjukdomar.

Rosa smoothie på bilden innehåller sojamjölk, en matsked turkisk youghurt, proteinpulver med vit chokladsmak (Fitnessguru),  frysta lingon och jordgubbar samt en halv banan.
Äntligen börjar suget efter bättre kost komma tillbaka. Har ju haft en period när jag verkligen bara velat ha… socker och kolhydrater. Eheeeheheh.

Puss!

En billig (aka studentanpassad) hobby

via pinterest

Hurraaa! Ohhhh jag är så uppspelt nu. Vet ni varför?? Aaaahhhh… För att jag har beställt mer pärlor! Äntligen! Oboj-oboj-oboj!
Olika rosa, lila, grå och gröna nyanser, lite brunt, lite ivory och ljusgult. Eeeeeek! Det bästa är att det bara gick på 224 spänn MED frakt. Jag KUNDE ICKE ha hittat en mer studentbudget-anpassad hobby. ???
Nu kommer jag att gå och längta efter paketet hela veckan.

Lärde mig något viktigt för ganska exakt ett år sedan

… nämligen detta:

Du ska inte fråga någon som  är helt nykär i dig om du ser okej ut i håret innan ni går hemifrån på morgonen. För då kommer du att komma till skolan sen och få en skymt av dig själv i spegeln i hissen, där du står inklämd med ett antal löst folk plus Henry och inse att du ser ut såhär i barret:

2015-01-22 10.40-lessonlearned
”Jaa, du är jättefin” *rosa filter för ögonen*

BTW. Jag GRÅTER inombords när jag ser mitt långa, friska och faktiskt – för att vara mitt – TJOCKA hår här.

Venti Caramel macchiato, sojamjölk, 4 espressoshots

Snapchat-8615007209031813406
Idag måste vi KÖTTAKÖTTAKÖTTA på en gruppuppgift i javascript3-kursen. Ett avhopp från gruppen har inlett dagen. MEN jag hyser stor tillförsikt för dagen av två anledningar: 1) min jättekaffe från starbucks (var tvungen att ta en vanlig take away-mugg eftersom min termosmugg bara rymmer en grande) och 2) jag ska ha besök av min lille vän, så min pms från helvetet verkar ÄNTLIGEN ha släppt mig från sitt grepp. HUrraaaaaa!!

Jag försöker rena mitt inre etc etc

2016-01-23 12.51.15-1

Har haft en osugen-på-smoothies-period under typ… det sista halvåret? Nu börjar suget återvända iaf. Nu efter min miserabla löprunda (totalt orkeslös när jag har pms nuförtiden) slängde jag ihop den här bestående av lite ananasjuice (ÄLSKAR ANANASJUICE SÅ MYCKET! SÅÅÅ MYYYCKET!!!), vatten, fryst mango, en halv fryst banan, lite fryst grönkål oooch en stor näve färsk babyspenat. Sötade med lite stevia och honung och slängde i en extra isbit (ja. Bokstavligen en. Nödvändigt? Tveksamt.) innan jag mixade till denna klargröna vision av spirande hälsa!

Men alltså låt er inte luras, jag kommer troligen att äta choklad till middag.