Concealer och pärlor, aka grejer jag blir glad av

Alltså hallå!! HUR BRA är det inte att Make Up Store äntligen gjort om förpackningen till deras concealer? Den som var en trio-palett förut. Nu har de gjort så att varje nyans får en egen förpackning i pennformat istället, vilket åtminstone för min del är betydligt mer prisvärt.  Jag använder aldrig upp i den rödrosa nyansen, sällan den gula men alltid den neutrala eftersom den har en så himla bra nyans som matchar min likbleka hy väldigt bra. Detta var såklart sjukt störigt eftersom prislappen är ganska saftig. Viiiilket leder oss till: HUR BRA är det inte att de gör om förpackningen nu??? ?? ASBRA. Just precis.
2016-01-29 14.26.28

Idag hämtade jag ut mina nya pärlor! Ohhhh. Ska nog sätta mig och pärla lite nu faktiskt. #nördporr??
2016-01-29 14.42.32-1

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *