Det är slut mellan tiden av ljuvliga sovmorgnar och mig.

Heeej!
Alltså. Det här med att gå tillbaka till vardagen… Jag har inget emot det rent allmänt. Jag BEHÖVER få igång hjärnan efter att låtit den gå på strömsparläge sedan i princip sista dagen på praktiken, känner jag. MEN den där delen med att gå upp tidigt på morgonen… Äääeeeeeh?!
När jag skulle jobba extra i tisdags morse så gick jag upp vid sju och förundrades över att det var första gången på ledigheten som jag inte vaknade när det åtminstone börjat ljusna. Imorse skulle Daniel till jobbet igen (vi har inte skola förrän på måndag) så jag gick upp vid sju även idag, sympatisk och medkännande som jag är. Såhär såg det ut utanför fönstret:
2016-01-07 07.17.10
Alltså vad är det där för läskiga ”War of the worlds”-ljuspelare nere i hamnen?! Vid sidan av det… Burrrrrr. Lidingö by night by januarimorgon. SÅ MÖRKT!!!
Och när skolan drar igång så ska jag ju gå upp 1,5 timmar tidigare dessutom. Voj voj.

Jag skrev en sammanfattande lista på vad jag gjort under den här ledigheten häromdagen. Den lyder:
– Sovit
– Gosat med katter och kille
– Levt på socker och vetemjöl
– Kollat på vloggar på youtube
– Kollat på cheesy julfilmer
– Ätit frukost till lunch (eftersom jag gått upp någonstans mellan halv tio och halv elva varje dag utom julafton)

I alla faaall. Eftersom jag var helt UTSLAGEN av trötthet (gå upp kl 07 två dagar samma vecka efter att ha haft en sovfest utan dess like i tre veckor!!! Ni FÖRSTÅR ju!!) så blev det en lugn dag idag. Jag slökollade lite på tv (älskar min TiVo-Jax ♥ 4-ever)…
2016-01-07 20.53-tile
… Drack kaffe & te och tog selfies, obvi. Är lite nyförälskad i den här tröjan igen. Gillar ju liksom blomtrycket på ärmarna. För övrigt så tycker jag att kylan är mysig MEN jag vill att den ska gå över för mina händer dör eksemdöden deluxe just nu. 🙁 🙁 🙁 *grinar som en bebis* DESSUTOM så har jag haft ett stort, beklagligt och karaktärsförsvagande återfall med mina naglar. Så en annan kanske skulle dolt händerna istället för att visa upp dem typ på sin blogg.  Men inte jaaaag. Embrace:a dina komplex vetja! Jag drogs med någon som lät dem styra hela hennes liv i flera år och det är verkligen utmattande för både dig själv och dem omkring dig. Så gör inte det, bara. Dessutom: Vad fan ska jag göra åt saken liksom? Jag kör en megasuperkur med receptbelagd kortisonsalva (utöver allt annat som man redan tänker på när man haft handeksem hela sitt liv, ni vet, smörja i ett, använda vantar etc etc) och jag ska ta mig i kragen med nagelbitandet igen nu. Vad mer kan jag göra? Nä, just det.

Sedan pärlade jag i några timmar, en grej som Jenny ska få. (Ja, jag blir den där jobbiga som ska pracka på folk saker jag gjort. Som ett litet barn. Fast ännu mer awkward eftersom jag… ja, är vuxen.)
2016-01-07 16.10.08Ska ta bild på slutresultatet och visa sen! För ni kan ju förstås inte BÄRGA er nu.

Note to self: Måste köpa mer pärlor. (Har inlett en lista på vilka nyanser som är mest akuta.) (Den börjar bli lång.)

1 reaktion på ”Det är slut mellan tiden av ljuvliga sovmorgnar och mig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *