Terapeutiskt pärlande, målarböcker för vuxna och ett pärlprojekt steg för steg.

Om det är någon som jag verkligen kan känna har full förståelse för när jag nördar ner mig i grejer, så är det Matilda. Min fina Matilda! Hon är precis så som man vill att någon ska vara när man berättar om något man snöat in på: Hon skrattar med dig, är uppriktigt intresserad och skulle aldrig himla med ögonen bara för att hon inte hajar grejen liksom. Det är även därför jag känner en så himla stor kärlek till min klass, för större delen av dem har lite samma personlighetstyp som jag, eller åtminstone det här draget att bli totalt inne i något och verkligen bara vilja gå upp i det totalt, vad det än må vara. 

Igår gjorde jag just det, gick in totalt i pärlandet. Jag jobbade lite extra på fm:en och kvällen, så när jag kom ner på kvällen ville jag bara hem igen för att få fortsätta med mina pärlplattor. (??)
Jag skaffade ju en fin målarbok och pennor i höstas och det är också superhärligt, men det är nåot med pärlandet som ger mig mer… ro. Eller liksom ett bättre buzz. Som jag sa till Matilda så tror jag att det har att göra med att det faktiskt blir något som man verkligen kan ta på av slutresultatet och det är en så härlig känsla att se hur mönstret liksom framträder under tiden du sitter och räknar och lägger ut pärlorna med pincett. (Nu är jag sådär jobbigt entusiastisk igen.)

Kolla själva, tycker ni inte att det känns uppiggande?????!!! *hojtar och viftar med stora gester*

Steg 1: Här har jag lagt ut större delen av figurens konturer. Personligen tycker jag att det är enklare, i synnerhet när jag utgår från en bild på dataskärmen och inte kan göra anteckningar på ett utskrivet mönster. Ser ni vem det ska bli? 😉
2016-01-05 16.19.03-2

Steg 2: Sakta men säkert…
2016-01-05 17.02.05-2

Steg 3: Här var det dags att byta om och sticka till jobbet. Marie fick vänta några timmar på sin kropp. Man ba: awww, stackars liten.
2016-01-05 17.42.47-1
Steg 4: Dags för strykjärnet!
2016-01-05 21.53.05-1

Steg 5: Ta-daaahh! Min största figur hittills! Weeeyyy.
2016-01-06 10.49.22-1

Ha en fin dag!❤️

2 thoughts on “Terapeutiskt pärlande, målarböcker för vuxna och ett pärlprojekt steg för steg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *