Bra saker: 10:e februari (Hår! Håååååår!!)

Yo!
Jag försöker att fokusera på allt jag behöver få gjort, men jag kan mest bara tänka på mitt nya hår. Alltså… Clip on extensions, var har ni varit i hela mitt liv???!!!! Och VARFÖR har jag inte investerat i detta tidigare?
2016-02-10 13.34.26-1
Jag tror att det till viss del beror på att jag blev lite avskräckt av allt som hade med löshår att göra efter att jag hade det under en period för drygt 6 år sedan, när mitt hår var betydligt mer sönderblekt än nu (tänk att man tydligen aldrig lär sig av sina misstag, ändå). Då var det dels förknippat med traumat över att i princip inte ha något hår (mår verkligen fortfarande dåligt av att tänka på de två åren det tog innan det växt ut någorlunda, tänk er en dålig hårdag… fast ett dåligt hårÅR), dels tyckte jag liksom mest att det var jobbigt att ta hand om, oskönt att sova på (mest eftersom fästena satt så högt upp eftersom mitt hår ju var så kort) och så vardet liksom som att jag aldrig riktigt kunde slappna av och ”njuta” av dem, för ja, det var skönt att ha lite hår, men jag visste ju att det var på lånad tid. ?
MEN så är det ju inte med clip on’s! Jag väljer själv hur och när jag ska dem – och jag sover ju inte i dem, ie sömnen är ostörd. (Bortsett från just nu när jag vänjer mig vid extravikten av 100 gram hår på huvudet och vaknade inatt av ont i nacken.??)

2016-02-09 15.50.42-1
Sätter i hår. Hååååååår?❤️?

Ooooch eftersom jag inte vet vad lagom är när det kommer till hår (från att ha varit så stolt över mitt helt obehandlade hår till att bleka skiten ur det, t ex) så tog jag såklart jättelångt löshår och alltså det är som att vara fem år gammal och klä ut sig till prinsessa. Tänk att någon annans hår kan göra en så lycklig??! Lolololol.

Jag har även insett något, som EGENTLIGEN inte borde varit ett sådant aha-moment, men ändå blev det. Mitt ljus på den lilla toaletten där jag har alla mina sminkgrejer är VÄRDOBÄRDO såhär års. Noll naturligt ljus. Jag insåg detta eftersom jag igår och idag har sminkat mig vid köksbordet, under tiden jag och Henry haft våra morgonmöten via videolänk (hahah, visst låter det glassigt? Som om vi är värsta reportrarna som rapporterar via länk). Därför har Henry, som skulle till Ikea idag, fått köpa en bordsspegel till mig så att mitt smink alltid kan bli lika on fleek som (jag har upplevt det) de senaste dagarna! Jäääähj.

2016-02-10 10.32.24-1
Det här…
Skärmklipp 2016-02-10 12.39.49
… ledde till den här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *