Stilkod: Gosigt och rosa

feb-yay

Heeeej kompisar!
Måndag och ny… MÅNAD! Inte bara ny vecka, liksom! Jag tilltalas verkligen av tanken på det. Det har nog med jämnheten i det att göra. Om det makes any sense för er? Alltså jag har en sådan där liten, liiiten tvångstanke när det kommer till siffror, alltså att jag gillar jämna tal och sådant som går att dela på fem och så. Som på tv’n, det känns INTE BRA om volymen är på 14. Då vill jag gärna dutta upp den till 15. Fööör att ge ett typiskt exempel. Så jag tror bestämt att det är däri känslan av ”det här känns lovande” i att starta en ny månad på en måndag bottnar.

I ALLA FALL!! Jag åkte åtta-tåget från centralen imorse och på vägen hem lyssnade jag på Säker stil-podden (med Ebba Kleberg von Sydow och Emilia de Poret – en MYCKET trevlig podd, ska jag säga er! Tips! Tips! Tips! I synnerhet nu när BlankensSwanberg har slutat podda och Fredagspodden har haft paus) och blev så inspirerad och bara sugen på… ja, vår. Eller, egentligen den här tiden som väntar nu när det fortfarande är lite kallt så att man kan burra in sig i gosiga koftor men kanske inte behöver ha de stora, klumpiga kängorna och/eller jacka som tål väta samt en frisyrmöööörschande mössa som the cherry on top, så att säga. Lager-på-lager-tiden! Älskar ju det! Typ september-oktober och februari (om man har tur) – april.

Blev extremt inspirerad och taggad på tiden som ligger framför oss nu, helt enkelt. Det blev en inspirationsfest utan dess like under tiden och även efter att podden tagit slut, på instagram och weheartit. Som ni nog har anat er till av rubriken och bilden att döma så är jag extremt inne på oversize:ade koftor och jackor – som alltid, det är ju inget nytt iofs. Något som dock är nygammalt är att jag hittat tillbaka till min kärlek till rosa. Jag är som besatt i min jakt efter den perfekta rosa sweatshirten, med den perfekta rosa nyansen. Som den som Angelina har här nedan. ?? Den ljusrosalila, perfekt boxiga och supertjejiga sweatshirten.
Och ett par pastellrosa sneakers… Alltsååååå. Jag döööör! Ge mig pengar så att jag kan köpa lycka i form av dessa ting!

feb-inspo
bilder via weheartit och instagram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *