/and I am done with my graceless heart/

2016-03-30 20.18.16

Yo!
Ska försöka hålla det här kort för jag har lite att fixa med, men ville titta in och ge ett livstecken. ?

Det var en grej som gick upp för mig under loppet av… ja, tja, förra veckan. Av två av varandra helt oberoende personer som jag har känt länge och som betyder mycket för mig fick jag höra att jag var förändrad, en annan person. Alltså, positivt menat.
Båda dessa personer hade jag liksom inte haft tid att sitta ner och verkligen ha ett riktigt ni vet sådär fint SNACK med på väldigt länge, så det är klart att de märkte av förändringen på ett annat sätt än de jag träffar ofta gör.
Jag blev så glad.
Kan inte säga det på något annat vis. SJUKT GLAD blev jag av att höra dem säga det. Minns ni att jag skrev i typ januari förra året att jag upplevde något slags fågel fenix- stadie? Det var INGENTING. Det var ju bara de första pyrande gnistorna av vad som skulle bli en jävla dånande eld.

Nu däremot. Nu SNACKAR VI. Ja. Jag har drabbats av lite hybris tror jag. Är så full of myself att jag nästan storknar. Jag är en HÄRLIG människa! LJUVLIG rentav! Herrejävlar alltså. *skrockar nöjt*

/party and bullshit/ and party and bullshit/ and party/

YO!!
Känns som de senaste veckorna bara har flugit förbi i olika former av fest med mindre pauser för någon slags återhämtning. Förrförra lördagen: Fest! Förra lördagen: Vinkväll! Onsdags: AW! Långfredagen: Fest!
HURRA! Det ger mig vårkänslor mer än något annat, haha. Bilderna nedan är från fredagens fest hos Minea (OBS OBS OBS jag claimar INTE vara en mästerfotograf). Till Matildas försvar ang första bilden  så var hon nykter och hade gått upp vid fyra på morgonen för att jobba 05-morgon. Hon hängde kvar lite extra för att jag och Daniel skulle kunna åka med henne hem. Då är man verkligen en sann hjälte!?❤️‍
påskfest1 påskfest

Jag fattar verkligen INGENTING:
a) det är påsk?! och
b) det blev sommartid idag?!
Jag har levt i någon slags bubbla sedan nyår känner jag. Hohohohooo. DET ÄR SÅ FÖRVIRRANDE. WHAT ARE DIZ?

WHAT DOES IT MEEEAAAN?

Imorse drömde jag om en regnbåge. Den var så sjuuuuk!! Om jag blundar kan jag fortfarande se den för min inre syn. I drömmen blev jag så betagen av den att jag liksom hamnade i någon sorts trans och låg och typ vaggade och rullade runt på marken medan jag GRÄT över hur FANTASTISK den var. Vaknade och var helt uppfylld av den där regnbågen.
Var såklart tvungen att berätta om den för Daniel och därefter googla vad det betyder att drömma om regnbågar. IDEL GODA TING! Lycka! Välgång! ”Hope, magic and good fortune”!

”A dream about a rainbow may reflect the dreamer’s feeling that their financial struggles are coming to an end, or it may simply reflect the presence of something magical in the dreamer’s life.

In essence a rainbow reminds us of the impermanence of the storms and struggles in life and offers a visual representation of hope and renewal.
The presence of a rainbow in a dream is a reminder to the dreamer of good things to come – perhaps it is time for the tears to stop and for new beginnings in the dreamer’s life.”

… Det var en grym dröm.

Daniel i sin tur drömde igår kväll att jag var en snäll krokodil. Han vaknade till och sa lättat: ”Tur att du inte hade flyttat på dig. Jag drömde att du var en krokodil.”

It’s LIT!


Heeeeej!!
Praktiken är igång! VÅREN är igång! (För i söndags fyllde Pulia år och då är det ju officiellt vår enligt mina regler.) Och imorgon är det fredag och jag får pussa på Daniel igen – har inte gjort det sedan i söndags. Ve och fasa!

”It was one of those March days
when the sun shines hot and the wind blows cold.
When it is summer in the light and winter in the shade.”
-Charles Dickens